Cum pot sa imi fac Forum phpBB ???

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
GeorgeAlin
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de GeorgeAlin »

Pffff...Ma Rog o sa ma documentez si pe alt forum ... Va multumesc mult pentru toata atentia acordata ... :)
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

GeorgeAlin scrie:Deci ...

Dezarhivez pe desktop phpBB-3.0.4 apoi ce trebuie sa fac ??? ce trebuie sa modific ziceti-mi in genul asta ...

Te duci in: cache/htaccess si modifici urmatoarea linie sau adaugi urmatoarea linie imi ziceti asa la fiecare pas pe care trebuie sa il fac ... Va rog...
Adaugi pe ftp (pe server) ceea ce ai dezarhivat, dupa care (daca ai deja o baza de date creata) scrii in url-ul browser-ului adresa catre locul unde ai adaugat fisierele dezarhivate...si de acolo e simplu.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
GeorgeAlin
Utilizator înregistrat

Mesaj de GeorgeAlin »

Ok, Ok ... am cam inteles cat de cat :P o sa mai revin cu probleme referitoare la forum intampinate pe forum ... Va multumesc tuturor pentru sfaturiile de aici :) :) :)

Edit: He He... Am reusit :D :D :D Problema este ca am un Subdomeniu si nu am nici Idei despre cum sa pun o tema :P
Forum-ul este la Adresa: http://www.dreamzone.comyr.com/
Dar daca stiti de unde sa imi iau si eu un domeniu .ro cu Hosting si Domeniu pe Viata sa nu mai trebuiasca sa platesc pe luna hostul ... Dati-mi si mie aici site-ul dar rugamintea mea este sa aiba si plata prin sms, va rog :(
Shadow of Wishes

Teme adaugi in folder-ul "styles" (nu adauga teme pentru phpBB 2.0.x...am observat cazuri) dupa care le instalezi din ACP. Domenii pe viata poti lua de la rotld.ro....insa nu stiu daca se poate si prin sms, dar iti poti deschide un cont bancar (daca ai varsta necesara).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
GeorgeAlin
Utilizator înregistrat

Mesaj de GeorgeAlin »

Nu am varsta necesara :( am 16 ani neimpliniti ii implinesc pe 18 Martie in aceasta luna ... dar daca este spuneti-mi unele cu plata prin sms si host gratuit poate stie cineva :(
Ultima oară modificat 05-Mar-2009, 10:09:07 de către GeorgeAlin, modificat 1 dată în total.
Shadow of Wishes

Cauta hosting romanesc (chiar daac pretul este putin mai mare), cauta calitate. Mai ales daca intampini vre-o problema si conducerea vorbeste doar engleza si tu nu vei sti sa iti exprimi problema....nu iesi in avantaj.
GeorgeAlin
Utilizator înregistrat

Mesaj de GeorgeAlin »

Pai da dar e mai avantajos se intampla nu pierd nimic ca este Free !!!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”