Sper ca la sfarsitul acestei luni sa fie gata lectiile pentru HTML si sa incepem cu PHP sau CSS, intre timp e gata si lectia Imagini in HTML.
Aveti si o tema pentru cine doreste.

Nu am inteles ceea ce vrei sa imi spui.pK - eXplosive scrie:Nu incercam sa ajung nicaieri, doar te puneam la incercaresa vad cum reactionezi. Bafta in continuare
Ceea ce vreau eu sa fac este doar sa ajut pe cei nevoiasi (sper ca nu suna a sinistratiRalf scrie:Hmm, ori mai astepti ori cauti in alta parte. Nu sunt sigur ca vei gasi parteneri. Ideea e destul de aburita si nu foarte profitabila, dar daca nu doresti sa scoti profit, sunt convins ca ai timp sa lucrezi si singur doar daca nu detii cunostinte mai avansate si doresti sa oferi si alt gen de lectii.
Iti urez succes!
La mine pe Internet Explorer 7 arata la fel ca si Contact dar am observat ca pe alt browser, Firefox arata foarte ciudat, daca ma poti ajuta in aceasta privinta ti-as fi foarte recunoscator.Anonymboy scrie:-am revenit cu completarea post-ului anterior facut de mine...
Te-as sfatui sa schimbi culoarea link-ului 'Prima pagina' .Ar fii mai bine sa pui link pe logo-ul din header .
Te-as mai sfatui sa pui mouseover la link-urile de sus : 'Contact','Despre' .
-as mai zice sa modifici : 'Blog creat cu CMS-ul WordPress' cu 'Blog-ul functioneaza pe platforma WordPress'
O seara placuta!
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator