Categories Hierarchy sub-forums
- pushtyu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Categories Hierarchy 2.1.4
vreau sa stiu si eu acum de unde se seteaza permisiunile pentru forum(vizualizare,editare...etc) am luat fisierele modificate si am pus stilul ptifo ca stil default ,am sters stilul subsilver si acum nu stiu de unde se seteaza permisiunile forumului
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
- onutzu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.1
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Not Found
The requested URL /download/mod-categories_hierarchy_v_2.1.0/cat-_installation/mod-CH_210.zip was not found on this server.
Apache/1.3.33 Server at ptifo.clanmckeen.com Port 80
[modificat]
am luat forumul instalt de pe site`u lor dar am o problema cand schimb stilul forumui da eroare ceva cu make filename..... deci nu pot schimba stilul
The requested URL /download/mod-categories_hierarchy_v_2.1.0/cat-_installation/mod-CH_210.zip was not found on this server.
Apache/1.3.33 Server at ptifo.clanmckeen.com Port 80
[modificat]
am luat forumul instalt de pe site`u lor dar am o problema cand schimb stilul forumui da eroare ceva cu make filename..... deci nu pot schimba stilul

Am un forum phpbb versiunea 2.0.22. M-am decis sa intalez Categories Hierarchy 2.1.6. Inainte aveam instalate At a glance, Attachment mod, Separate Announcement and Sticky, Login box, IRC chat mod, BB Code Box, Welcome on index, Quick search. Am urmat pasii instalarii exact dupa explicatii si la final cand sa-mi accesez forumul imi apare in browser urmatorul mesaj:
Not Found
The requested URL /404.shtml was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.xhost.ro Port 80
Care poate sa fie problema?
Not Found
The requested URL /404.shtml was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.xhost.ro Port 80
Care poate sa fie problema?