Dar eu n-am vrut sa se ajunga la legalitati.
Am vrut sa se ajunga la gandit, pentru ca rosca m-a(ne-a) acuzat probabil din greseala, fara sa vada ca acele tutoriale nu sunt copiate/furate/ce mama lor or fi, de cei care au forumul, ci au fost copiate/furate/ce mama lor or fi, de cei care le-au facut.
Edit2: Repet! NU vreau sa ne certam!
GFX Media
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Avem un loc special in sidebar pentru link si banner exchanges
Banner: 88 x 31, pe sidebar, vizibil pe toate paginile
Link: sidebar, vizibil pe toate paginile
Cerinte: linkul/bannerul sa fie vizibil pe toate paginile.
Recrutam oameni cu experienta in photoshop si forumuri.
Avem locuri pentru designeri, pentru cei care se ocupa de resurse photoshop, pentru cei cu tutoriale.
Banner: 88 x 31, pe sidebar, vizibil pe toate paginile
Link: sidebar, vizibil pe toate paginile
Cerinte: linkul/bannerul sa fie vizibil pe toate paginile.
Recrutam oameni cu experienta in photoshop si forumuri.
Avem locuri pentru designeri, pentru cei care se ocupa de resurse photoshop, pentru cei cu tutoriale.
Astazi 09.01.2008 GFXMedia lanseaza o noua facilitate pentru utilizatorii sai. Este vorba de vizualizare tutoriale video online, nu mai este nevoie sa le downloadati, le puteti vedea in firefox, intr-un player.
Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un cont.
Puteti vedea un numar NELIMITAT de tutoriale.
Pagina cu tutorialele este aici http://www.gfxmedia.us/tutorials.php
Puteti chiar voi sa uploadati tutoriale, cu conditia sa fie facute de voi, si/sau sa aveti dreptul de a le refolosii.
Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un cont.
Puteti vedea un numar NELIMITAT de tutoriale.
Pagina cu tutorialele este aici http://www.gfxmedia.us/tutorials.php
Puteti chiar voi sa uploadati tutoriale, cu conditia sa fie facute de voi, si/sau sa aveti dreptul de a le refolosii.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat