[Photo Album] Upload imagini si afisare thumbnailuri

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
mac
Utilizator înregistrat

Banner monitorizare archiweb

Mesaj de mac »

De vre-o doua zile caut aceasta problema si in sfarsit am gasit'o... :idea:
Forumul era corect incarcat cu Mozilla si cu anumite versiuni de explorer, dar nu cu Explorer 6.0 sp1, pe un Windows XP.

De ieri am observat ca de fapt nici pagina de index nu mi se mai incarca cu acea versiune de IExplorer...si azi in sfarsit am gasit buba.
Nu are de a face cu forumul, sau cu photo albumul sau cu php ci un banner blestemat, care il aveam un footer. :shock:

E vorba despre siteul de monitorizare archiweb.ro, care e down de cel putin 2 zile... asa ca cine foloseste acest serviciu,
sa'si verifice paginile si forumurile, ca s'ar putea sa nu mai mearga cu anumite browsere... :!:
bobu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Galerie foto

Mesaj de bobu »

Ce mod (moduri) trabuie instalat pentru o galerie foto.
Multumesc anticipat.

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
Ultima oară modificat 17-Feb-2005, 01:50:20 de către bobu, modificat 1 dată în total.
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Photo album

Puteai sa cauti si tu foarte usor.
bobu
Utilizator înregistrat

Mesaj de bobu »

Multumesc.
L-am gasit si eu dar nu eram sigur ca asta este.
bobu
Utilizator înregistrat

Mesaj de bobu »

Mie imi da o eroare cand vreau sa accesez configurarea (din control panel): zice ca nu sut autorizat.
A aparut si la voi?
mac
Utilizator înregistrat

Afisare thumbnail-uri si imagini

Mesaj de mac »

Salutare,

revin cu o problema pe care o am de ceva timp cu add on-ul Photo Album.
Am o categorie de imagini, la care am setat drepturile de vizibilitate pentru toti vizitatorii.
Din pacate doar utilizatorii autorizati au dreptul sa vada acele imagini & thumbnail-uri (vezi www.astronomy.ro/forum/index.php ).
S'a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Trebuia sa scrii mesajul la Suport pentru MODificări.
Incearca sa faci update atat la phpBB spre ultima versiune 2.0.10, cat si la Photo Album Addon spre 2.0.53. Vezi ca nu prea se intelege copyright-ul la album "Powered by Photo Album Addon 2.0.51 Å  2002-2003 Smartor", ai scris negru pe fond negru. :lol:
Am incercat sa accesez categoria Imaginea Zilei si nu am gasit nimic in neregula. Thumbnail-urile, imaginile sunt vizibile.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Mac, eu văd la tine două categorii publice (Imaginea Zilei şi Galeria de imagini a membrilor) iar în Galerii personale ale utilizatorilor nu există poze.
Flowers, done :P
mac
Utilizator înregistrat

Mesaj de mac »

flowers,

mercy de treaba cu copyright-ul. Tocmai am corectat'o. Nu a fost nimic intentionat :wink: Faza aiurea a fost ca a trebuit sa actualizez fiecare pagina template din categoria albumului. Copyright-ul e scris la sfarsitul fiecareia..

Cat despre update, am schimbat multe chestii asa incat mi'ar lua foarte mult timp pentru noile versiuni... sa vad...

Ce e ciudat e ca la tine se vad imaginile... Eu am incercat de la doua locatii si cu doua browsere diferite si tot nu le vad... nu intzeleg de ce...

BuGsY, am intr'adevar 2 categorii publice, si doar "imaginea zilei" contine imagini, cealalta e goala... Tu vezi imaginile si thumbnail'urile de la "imaginea zilei"? E cineva care nu le vede, in afara de mine?

Mercy!
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Da, văd 20 de poze (thumb) pe care le pot accesa pentru a le vizualiza în format mare.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”