xPower Studios
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
e super asta cu fulgi de zapada
ar trebui sa schimbi si header in ceva ... tot asa zapada...mos craciun sau un brad

<a href="http://www.cs-fun.net"> Tutoriale, Plugin-uri, Harti noi, Huburi, Promovare servere cs, Download cs full, patch-uri, swds
-
- Utilizator înregistrat
super :X:X:X:X
<a href="http://www.cs-fun.net"> Tutoriale, Plugin-uri, Harti noi, Huburi, Promovare servere cs, Download cs full, patch-uri, swds
- bilo182
- Utilizator înregistrat
Concursul nostru a luat sfarsit.
Rezultatele le puteti vedea AICI
Dupa cum se observa am modificat si bannerul forumului .. acuma chiar se simte spiritul sarbatorilor..
La multi ani tuturor cu numele de Nicolae Nicu Nicoleta etc
Update: Forumul nostru are acum aproximativ : 3000 posturi, 500 topicuri, 200 membri
Rezultatele le puteti vedea AICI
Dupa cum se observa am modificat si bannerul forumului .. acuma chiar se simte spiritul sarbatorilor..
La multi ani tuturor cu numele de Nicolae Nicu Nicoleta etc
Update: Forumul nostru are acum aproximativ : 3000 posturi, 500 topicuri, 200 membri

- Tovarashii
- Utilizator înregistrat
nu pune userii de la tine din burta azi 05.12.2007 ora 23:02 statisticile la forum spuneau asa:
de unde rezulta ca ai 196 useri nu 200 cum spui tu
Cod: Selectaţi tot
Statistics
Total posts 3006 | Total topics 492 | Total members 196 | Our newest member libotean

Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
- bilo182
- Utilizator înregistrat
am spus aproximativ.. stii ce inseamna aia?
si oricum in 1-2 zile voi avea 200 sau mai multi
imi 'place' ca voi stiti doar sa criticati.. da nu va dati cu parerea din alte unghiuri aspecte etc.. observ ca forumurile cele mai proaste si facute din copy paste au cele mai multe reply-uri.. oare de ce?..
si oricum in 1-2 zile voi avea 200 sau mai multi

imi 'place' ca voi stiti doar sa criticati.. da nu va dati cu parerea din alte unghiuri aspecte etc.. observ ca forumurile cele mai proaste si facute din copy paste au cele mai multe reply-uri.. oare de ce?..
Ultima oară modificat 06-Dec-2007, 01:13:11 de către bilo182, modificat 1 dată în total.
- Tovarashii
- Utilizator înregistrat
aq critica inseaman a spune ceea ce poate nu ne place pe pagina care o ai ... dar a spune ca nu ai spus ceva corect e cu totul altceva !!! a spus cineva ca nu`i place ceva la pagina ? a criticat cineva pagina sau continutulei ? NU asa ca nu inteleg de ce spui ca toti stim numai sa "criticam". !!!
- Tovarashii
- Utilizator înregistrat
si eu daca am 10 usere si spun ca am aproximativ 20 e acelasi lucru ? ca poate mai fac eu 10 invre`o 2-3 luni .. !!! hai deti sa fim realisti, tot timpul daca cineva va atrage atentia ca poate ati gresit ... spuneti ca nu stie sa faca nimic altceva decat sa critice... !! si la urma asta din critici se invata ... ca daca la om ii spui ca totul e OK poate sa mearga si sa doarma de`acuma atunci el asa o sa si faca ... iar noi o sa stam ca prosti sa ne uitam la o pagina care are un ultim uppdate acu ceva ani in urma !!!