www.tomsrv.net

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Good scrie:Totusi Plagiator pe degeaba ? Cum ar fii sa-ti zic eu "numai comenta plagiatorule !"
Nu pe degeaba. Stiu ca voi primi ban 7 zile pentru offtopic, dar asta este. ma scuzati dar nu ma pot abtine. Eram odata admin pe un forum dupa myforum si i-am dat si lui Good admin. Pe atunci aveam numele DMX pe acel forum.ieri cand am vrut sa ma inregistrez pe un site de grafica ( banuiesc ca stiti care) cu numele DMX nu puteam. Era ocupat. I-am dat lu Crusher IP lui Good care il avea pe forumu meu sa verifice daca e asemanator cu cel al lui DMX dupa forumul lui deoarece el imi mai facuse faze din acestea . Ca sa vezi, erau la fel.IP care i l-am dat lu Crusher sa verifice era chiar al lui Good. Nu m-am suparat ca a luat nick-ul ... ca deh..sunt multi cu nickul asta. Ceea ce ma deranjat cel mai mult a fost ca a luat si avatarul care il aveam pe acel forum (facut de un prieten) plus profilul.Pana la urma care e plagiatorul?
Comunitatea What's Funny
Crusher
Utilizator înregistrat

Mesaj de Crusher »

In legatura cu forum-ul, doar pentru ca este .elitegames.ro nici nu-mi vine sa intru. Dar totusi, am intrat, si se incarca foarte greu. Nu am asteptat sa se incarce de tot si am iesit.
BODY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BODY »

Asai .. CopyRight CsPlayer :)) Clar
@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1

www.darkstrike.ro/forum :">
Tom
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tom »

Body esti sigur , sau vb doar de a te face si tu remarcat ? daca si tu zici ca imaginile sunt copiate de pe csplayer inseamna ca esti unul dintre cei 150000 de plagiatori ! , si ca sa iti dau un argument plauzibil iti recomand sa stergi tot ce ai furat de pe csplayer.ro !
VizitatiUn Forum Nou :D www.perfu.freeforums.org
Tom
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tom »

Crusher scrie:In legatura cu forum-ul, doar pentru ca este .elitegames.ro nici nu-mi vine sa intru. Dar totusi, am intrat, si se incarca foarte greu. Nu am asteptat sa se incarce de tot si am iesit.
ce anume are elitegames ? pai se incarca greu pt ca este lx si tu poate ai net de la upc :D
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Tom mie mi-ar fii rusine sa copiez imaginile de pe un anumit forum si sa pledez nevinovat, nu o fii prost BODY si eu si alti cativa oameni si tu sfantul cand zicem ca ai plagiat, ar trebuii sa inveti sa fii unic asta daca vrei useri pe forum, cred ca iti dai seama ca nu o sa se inregistreze nimeni pe un forum plagiat. Sper sa asculti ce ti-am zis noi.
Tom
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tom »

Good hai sa iti propun ceva , incearca pe cat poti posibil cand vb despre plagiat atunci sa vii cu un argument anume , tu vrei sa zici ca nu ai plagiat vreodata in viata ta ? cand erai pe myf si plagiaai toate forumurile de acolo cum era ? acuma te ai trezit peste noapte sa spui Stop Plagiatura ? sau explicami si mie cum este , ca la aceasta ora frumoasa din aceasta dimineata nu prea am chef sa ma cert cu tine , esti prea mic in varsta sa ma pun la mintea ta !
VizitatiUn Forum Nou :D www.perfu.freeforums.org
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Eu ti-am cerut sa-mi dai un raspuns si acela este: Crezi ca se va inregistra lumea pe un forum plagiat ? (Nu mai raspund in topicu asta daca nu dai raspunsu) :|
Tom
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tom »

pai ok hai sa iti raspund domnule plagiator , dc sa nu se inregistreze ? una la mana ca este un forum modificat , ceea ce tu nu tii sa faci !
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Tom nu ma intereseaza ce crezi tu sa te iei de mana cu thecrewstyle :wink: cat despre forum nu-i asa ca te dor mainile sa-ti faci imagini propri ? Cat despre ce ai zis tu mai bine nu schimbai pozele decat sa pui unele plagiate :shock:
Ultima oară modificat 09-Sep-2007, 10:02:06 de către Good, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”