Forum neterminat

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Silvers
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Silvers »

din curiozitate m-am uitat sa vad ce iti abereaza capul ... btw chiar tu ai recunoscut ca stiu sa fac forum pe myforum .
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Da pai normal numa' pe myforum :wink:
Silvers
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de Silvers »

esti sigur ? pun pariu ca alceva in afara de phpbb nu ai instalat , nici phpbb nu ai instalat de fapt :twisted:
Nici nu stiai tu ce era ala forum cand instalam eu forumuri , nu ca ar fi cine stie ce chestie ...
Prietenii si cei care stiu de romania forum , l-am avut acum vreo 4 , 5 luni si multi ma pot aproba , nici macar nu rulam phpbb , ci un script de forum chinezesc :)

Atat , nu mai intru in topicu asta ca poate se considera spam ...
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Good scrie:Scopul nu e de a scoate ban cat despre notele phpbb nu pot sa le pun am crezut ca sunt dejea... N-am header and footer, zimi solutiile si o sa le aplic. silver ce crezi ca iti faci tu forumuri mai bune ca ale mele taci daca habar n-ai tu ti le faci pe myforum :shock:
Pune link catre phpbb.com in index. Gasesti tu solutie, ceva gen descriere de forum.
casperel
Utilizator înregistrat

Mesaj de casperel »

Silvers ar trebui sa nu te mai dai zmeu ca acum cateva luni te rugai de unu si de altul sa-ti instaleze moduri... So , no comment!
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Totul despre Silvers
Data înscrierii: 16/Iun/2007

:lol:
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

flowers scrie:
Good scrie:Scopul nu e de a scoate ban cat despre notele phpbb nu pot sa le pun am crezut ca sunt dejea... N-am header and footer, zimi solutiile si o sa le aplic. silver ce crezi ca iti faci tu forumuri mai bune ca ale mele taci daca habar n-ai tu ti le faci pe myforum :shock:
Pune link catre phpbb.com in index. Gasesti tu solutie, ceva gen descriere de forum.
Da deci s-a rezolvat :wink:
Crusher
Utilizator înregistrat

Mesaj de Crusher »

Tot ce pot sa spun este.. ca in viitor, sa nu mai incerci sa faci "megaforum.gogu.ro" sau "celmaitareforumdinlume.gogu.ro" sau nickutau.gogu.ro. Astfel de site-uri/forum-uri rareori au parte de "succes".
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Crusher tin sa te contrazic lumea nu s-ar inregistra pentru ca forumul meu are justforum sau altceva in fata... am vazut forumuri de 7000 de useri pe hostinguri free... tata daca asa e mai nou aici ca ma inregistrez doar daca are domeniu .ro n-am ce zice :shock:
casperel
Utilizator înregistrat

Mesaj de casperel »

Unii au anumite obiceiuri... spre exemplu nici eu nu ma inregistrez pe un forum cu domeniu free. De ce? Pentru ca inscriu degeaba si oricum va disparea intr-un timp foarte scurt ( asa se intampla cu majoritatea celor de pe hosting free), adica azi apare si peste o saptamana dispare.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”