Forum neterminat
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
din curiozitate m-am uitat sa vad ce iti abereaza capul ... btw chiar tu ai recunoscut ca stiu sa fac forum pe myforum .
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
esti sigur ? pun pariu ca alceva in afara de phpbb nu ai instalat , nici phpbb nu ai instalat de fapt
Nici nu stiai tu ce era ala forum cand instalam eu forumuri , nu ca ar fi cine stie ce chestie ...
Prietenii si cei care stiu de romania forum , l-am avut acum vreo 4 , 5 luni si multi ma pot aproba , nici macar nu rulam phpbb , ci un script de forum chinezesc
Atat , nu mai intru in topicu asta ca poate se considera spam ...

Nici nu stiai tu ce era ala forum cand instalam eu forumuri , nu ca ar fi cine stie ce chestie ...
Prietenii si cei care stiu de romania forum , l-am avut acum vreo 4 , 5 luni si multi ma pot aproba , nici macar nu rulam phpbb , ci un script de forum chinezesc

Atat , nu mai intru in topicu asta ca poate se considera spam ...
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
-
Pune link catre phpbb.com in index. Gasesti tu solutie, ceva gen descriere de forum.Good scrie:Scopul nu e de a scoate ban cat despre notele phpbb nu pot sa le pun am crezut ca sunt dejea... N-am header and footer, zimi solutiile si o sa le aplic. silver ce crezi ca iti faci tu forumuri mai bune ca ale mele taci daca habar n-ai tu ti le faci pe myforum
Da deci s-a rezolvatflowers scrie:Pune link catre phpbb.com in index. Gasesti tu solutie, ceva gen descriere de forum.Good scrie:Scopul nu e de a scoate ban cat despre notele phpbb nu pot sa le pun am crezut ca sunt dejea... N-am header and footer, zimi solutiile si o sa le aplic. silver ce crezi ca iti faci tu forumuri mai bune ca ale mele taci daca habar n-ai tu ti le faci pe myforum