Forumul judetului Valcea

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ValceaForum
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Raspuns

Mesaj de ValceaForum »

lsdcrew, nu, nu e site ul lui acela.

Asa cum am mai spus, eu nu doresc un forum comercial.

Se doreste un forum axat pe problemele sociale, pe cultura, pe evenimente. Voi include stiri locale, prin rss. Va fi un fel de agentie de presa.

Categoria de useri care folosesc cuvinte gen "marpha", "misto" si alte asemnea nu are ce cauta aici.

In banner e putina semiotica. O sfera reprezinta un om, o idee. Care impreuna formeaza un ansamblu.

Secretul succesului este sa mergi impotriva curentului apei. Sa cauti si sa oferi ceva diferit de ceea ce exista si in directia in care merg toti. ;)
<a href="http://www.valceaforum.net">www.valceaforum.net</a>
Stanlyk
Utilizator înregistrat

Re: Raspuns

Mesaj de Stanlyk »

ValceaForum scrie:Stanlyk, ai grija ce faci cu plagierea
Adica ce vrei sa spui /:)
ValceaForum
Utilizator înregistrat

Raspuns

Mesaj de ValceaForum »

Stii tu prea bine.

Edit: La banner cred ca nu i se mai poate reprosa nimic acum.

Edit: intrati aici. Sper sa va mai destindeti putin.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Foarte frumos forumul. M-am inregistrat, nu am apucat nici macar sa postez si:

Cod: Selectaţi tot

You have been permanently banned from this board.

Please contact the Board Administrator for more information.

A ban has been issued on your IP address.
Se poate o explicatie ?
ValceaForum
Utilizator înregistrat

Raspuns

Mesaj de ValceaForum »

Da, se poate da o explicatie.

In urma cu 3 zile am inceput o campanie de publicitate in presa locala, pentru promovarea acestui forum.
In aceeasi zi un user Catanha a postat pe pagina principala unele comentarii legate de forum ( prea multe topicuri etc ). Am fost nevoit sa iau aceasta masura pentru a asigura un succes al campaniei. Si ea incepe incet sa dea rezultate.

Este conceptia mea acest forum si nu ma intereseaza parerea nimanui. Il dezvolt asa cum cred eu si includ in el tot ce consider eu ca este necesar.

Repet, acesta nu este un forum comercial. Este bazat pe catalogarea unor institutii, agentii, domenii de activitate. Accentul se va pune pe stiri locale si pe discutii legate de aspecte sociale, culturale etc.

Am dat remove la ban si daca ai comentarii le astept la sectiunea special deschisa - "Valcea forum - Prezentare, Reguli, Anunturi, Mesaje, Sugestii, Probleme, Cartea de oaspeti".
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Sa crezi tu ca mai intru pe forumul ala ( chiar daca aveam de gand sa fiu activ ). Sa iei ban pentru ca ti-ai lasat o impresie mi se pare absurd. Nu te mai considera perfect pentru ca nu esti !
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Este un skin default. Trebuie realizat un layout pentru el. Chestia cu "nu ma intereseaza parerea nimanui" nu este cea mai buna atitudine :)

De multe ori uitam cate ceva in design si un cap limpede este mereu binevenit. Am primit mereu feed-back super constructiv unde l-am cerut si asta m-a ajutat enorm
ValceaForum
Utilizator înregistrat

Raspuns

Mesaj de ValceaForum »

Nu sunt perfect, Catanha.
Incerc doar sa fiu util altora prin ceea ce fac.

Succes in continuare.

Pentru Dojo:

Multumesc pentru cuvinte.
Skinul este si va ramane cel standard. Nu mizez pe aspect ( skinul este unul stilizat de altfel ) ci pe informatie.
Ai dreptate, este bine sa iei in considerare sfaturile. Dar este si mai bine sa crezi in ceea ce faci si sa iti impui un stil propriu, nu sa urmaresti ceea ce se incadreaza in anumite tipare. Iar daca gresesti, nu ai pe cine sa arunci vina :D

In cazul de mai sus nu a fost vorba de design ci de continut ( topicuri ).
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Cum adica "nu mizez pe aspect" o majoritate din oameni se inregistreaza daca designul li se pare interesant... in rest forumul e unul ca si altele unul gol.
ValceaForum
Utilizator înregistrat

Raspuns

Mesaj de ValceaForum »

In doar doua saptamani de la deschidere, datorita acestui forum, am obtinut rezultate pe care le asteptam mult, mult mai tarziu. Nu are rost sa detaliez.

Nu m-a preocupat decat sa il promovez acolo unde trebuie. Sa prezint ceea ce vreau sa fac. Si efectul a fost peste asteptari.

Referitor la partea tehnica, numarul mod urilor inslalate depaseste 25. M-am concentrat in a oferi userilor cat mai multe facilitati ( mod avansat de editare a textului ), bbcodes care permit o multime de efecte si multe altele. Fisierul common.php din language/en il traduc singur si astfel se vor descurca mai usor cei care nu cunosc atat de bine engleza.

Va doresc succes.

Edit: am adaugat o multime de mod uri noi si add-on uri. Userii isi pot deschide propriul blog, last topic and avatar in topic a.o.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”