Catanha.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
- Aliniuz
- Fost coleg
Nu l-am facut prost, nu-mi sta in fire. Era doar o observatie la adresa lui.brasoveanul scrie:Ei, asta-i doar inabilitate lingvistica, rusinoasa de altfel, dar chiar prostie nu-i.Ca tot veni vorba, este corect sa scriem fi asa, cu un singur i, cand il folosim la imperativul negativ, adica cand spunem nu fi! ... Fii, sa fii se scriu cu doi de i. Cam asta a fost lectia de gramatica.
-
- Utilizator înregistrat
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Poate a vrut să testeze să vadă ce fac fişierele acelea.
Eu am făcut multe teste cu scripturi de phishing cu care s-au spart module vechi de la generaţiile vechi de mxBB care le-am upgradat pentru 2.8.0.
Am vrut să mă asigur că nu mai estistă nici o metodă reală de phishing in modulele noi.
Practic am încercat în sus şi în jos să sparg sau să caut bug-uri de securitate în modulele de care mă ocup, şi cu care au fost probleme de genul acesta. Unele scripturi de genul accesta le-am procurat cu greu şi comunităţile arabe care se ocupă de aşaceva. Un lucru e sigur, o să am grijă să nu fac security traking la dreamhost dacă nu le place lucrul acesta. Problema e că calculatorul meu nu îmi permite să fac aşa teste pe localhost.
Eu am făcut multe teste cu scripturi de phishing cu care s-au spart module vechi de la generaţiile vechi de mxBB care le-am upgradat pentru 2.8.0.
Am vrut să mă asigur că nu mai estistă nici o metodă reală de phishing in modulele noi.
Practic am încercat în sus şi în jos să sparg sau să caut bug-uri de securitate în modulele de care mă ocup, şi cu care au fost probleme de genul acesta. Unele scripturi de genul accesta le-am procurat cu greu şi comunităţile arabe care se ocupă de aşaceva. Un lucru e sigur, o să am grijă să nu fac security traking la dreamhost dacă nu le place lucrul acesta. Problema e că calculatorul meu nu îmi permite să fac aşa teste pe localhost.
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
-
Si ai atacat eBay? Cred ca nu. Deja asta intra in criminalitate informatica.orynider scrie:Poate a vrut să testeze să vadă ce fac fişierele acelea.
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
LoL, am atacat mxBB-ul să văd ce scăpări are, dacă are, şi să le postez în Bug Tracker, apoi să le rezolvăm. Modulele officiale trebuie să fie testate din toate puctele de vedere.
Apoi, dacă nu încearcă cineva să atace un script, nu poate face doar speculaţii teoretice să acel script are probleme de securitate.
Prin "scăpări" înţeleg ceva de genul dacă e cineva moderator să se poată face singur Admin, şi asta având access la baza de date printr-o scăpare la un modul/mod
Apoi, dacă nu încearcă cineva să atace un script, nu poate face doar speculaţii teoretice să acel script are probleme de securitate.
Prin "scăpări" înţeleg ceva de genul dacă e cineva moderator să se poată face singur Admin, şi asta având access la baza de date printr-o scăpare la un modul/mod

The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
- Etherfast
- Fost coleg
Problema e ca nu e prima data cand se intampla :)orynider scrie:Poate a vrut să testeze să vadă ce fac fişierele acelea.
etherfast.ro - Blog personal