Page rank?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Frate, cu tot respectul, tu vorbesti prostii.
link:site.com nu returneaza link-urile in timp real (se updateaza la cateva luni, probabil o data cu update-ul pagerank-ului).
site:site.com returneaza paginile indexate (nu backlink-uri)
Daca eu linkez catre tine, in momentul in care imi este indexata pagina in care am pus link-ul catre tine, tu primesti un backlink de la mine.
http://www.smartpagerank.com/pagerank-b ... esults=100
Astea sunt backlink-urile pentru site-ul lui, indexate in momentul de fata.
Las-o mai moale cu CAPS-ul si cu insultele. Backlink-urile nu sunt categorizate in "de la Google" si "de la alte site-uri".
link:site.com nu returneaza link-urile in timp real (se updateaza la cateva luni, probabil o data cu update-ul pagerank-ului).
site:site.com returneaza paginile indexate (nu backlink-uri)
Daca eu linkez catre tine, in momentul in care imi este indexata pagina in care am pus link-ul catre tine, tu primesti un backlink de la mine.
Astea sunt backlink-urile pentru site-ul lui, indexate in momentul de fata.
Las-o mai moale cu CAPS-ul si cu insultele. Backlink-urile nu sunt categorizate in "de la Google" si "de la alte site-uri".
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
O fi gresit si el, insa nici tu nu esti foarte informat. Eu zic sa terminati:)
-
- Fost coleg
El sa termine
Eu vreau sa ii arat ca vorbeste prostii
Oi vorbi si eu
Dar ce zice el in ultimu post (vad ca a fost editat) nu are nici o legatura cu backlinks ci alea sunt paginile indexate
Sper ca a prins ideea .. si sa nu mai fie asa de ciufut si saritor
Si da ma simt bine, m-ai enervat ca esti si prost si'al dracu
Eu vreau sa ii arat ca vorbeste prostii
Oi vorbi si eu
Dar ce zice el in ultimu post (vad ca a fost editat) nu are nici o legatura cu backlinks ci alea sunt paginile indexate
Sper ca a prins ideea .. si sa nu mai fie asa de ciufut si saritor
Si da ma simt bine, m-ai enervat ca esti si prost si'al dracu
- Etherfast
- Fost coleg
Pana una alta ia tu un avertisment pentru limbaj si comportament, si ne mai auzim.Si da ma simt bine, m-ai enervat ca esti si prost si'al dracu
-
- Utilizator înregistrat
Copii, voi n-aveţi de căutat ceva pe xnxx.com? Sincer.
Băi rizwan, ia treci pe la şcoală şi învaţă limba şi literatura română, bagă-te şi pe la gramatică şi rămâi acolo, n-avem nevoie de tine.
Backlink-urile sunt link-uri de la alte site-uri către site-ul tău. Google nu îţi dă backlink-uri, nici yahoo, nimic, google doar indică locul.
Apropo, ştiai că neuronii sunt celule ce nu se regenerează? Îmi pare rău pe tine.
Băi rizwan, ia treci pe la şcoală şi învaţă limba şi literatura română, bagă-te şi pe la gramatică şi rămâi acolo, n-avem nevoie de tine.
Backlink-urile sunt link-uri de la alte site-uri către site-ul tău. Google nu îţi dă backlink-uri, nici yahoo, nimic, google doar indică locul.
Apropo, ştiai că neuronii sunt celule ce nu se regenerează? Îmi pare rău pe tine.