da eu pun bennar la toate forumurile de pe lx.ro .. ca sa le aduk useri sau ce .. iaca leam pus ca am vrut ... si ce daca am spus cuvantul "bani" ... astai viata noastra baniiiii .. asa ca pot vorbi cum vreau .. si de luat alea .. ok e o chestie minora toata lumea ia face ce vrea .. amx de ex o furat rankurile de pe freakz .. tema tot .. asa ca ok bft !!!Dragoshel scrie:Aici e vorba de BUN SIMT nu de bani sau altceva. macar un banner de unde le-ai luat puneai sau scriai de unde.SpaWn scrie:si ceai vrea sa fac eu acuma sati dau bani .. nu am fratele meu .. bv tie ca leai facut .. !!
www.elitegames.ro/forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- EarthQuake-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- EarthQuake-
- Utilizator înregistrat
1. rank-urile de pe amx nu mai sunt deloc asemanatoare cu cele de pe freakz
2. minibannerul nu il pui pt a face reclama si pentru a avea bunul simt sa pui sursa de unde ai lu-at acele embleme
3. te rog macar scoate acele embleme pentru ca yo am muncit la acea embleme pentru a o face emblema officiala a forumului amx
2. minibannerul nu il pui pt a face reclama si pentru a avea bunul simt sa pui sursa de unde ai lu-at acele embleme
3. te rog macar scoate acele embleme pentru ca yo am muncit la acea embleme pentru a o face emblema officiala a forumului amx
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
SpaWn, sa zicem ca faci niste cellpic-uri frumoase, cu lumini, imagini, etc si vine unu si ti-le fura . Ce faci ? Nu te superi ? Asa e si aici i-ai furat iconitele si nici macar nu ii pui un link, un banner .
Ultima oară modificat 05-Iun-2007, 18:33:16 de către octaviansan, modificat 1 dată în total.
Lasa pe altii vorbim de tine acum. Crezi ca acel site se bazeaza pe 10-20 useri adusi de tine?SpaWn scrie:da eu pun bennar la toate forumurile de pe lx.ro .. ca sa le aduk useri sau ce .. iaca leam pus ca am vrut ... si ce daca am spus cuvantul "bani" ... astai viata noastra baniiiii .. asa ca pot vorbi cum vreau .. si de luat alea .. ok e o chestie minora toata lumea ia face ce vrea .. amx de ex o furat rankurile de pe freakz .. tema tot .. asa ca ok bft !!!