www.elitegames.ro/forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
SpaWn
Utilizator înregistrat

Mesaj de SpaWn »

Dragoshel scrie:
SpaWn scrie:si ceai vrea sa fac eu acuma sati dau bani .. nu am fratele meu .. bv tie ca leai facut .. !!
Aici e vorba de BUN SIMT nu de bani sau altceva. macar un banner de unde le-ai luat puneai sau scriai de unde. :roll:
da eu pun bennar la toate forumurile de pe lx.ro .. ca sa le aduk useri sau ce .. iaca leam pus ca am vrut ... si ce daca am spus cuvantul "bani" ... astai viata noastra baniiiii .. asa ca pot vorbi cum vreau .. si de luat alea .. ok e o chestie minora toata lumea ia face ce vrea .. amx de ex o furat rankurile de pe freakz .. tema tot .. asa ca ok bft !!!
EarthQuake-
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de EarthQuake- »

acele rank-uri le-am pus pana fac unele noi deocamdata inca lucrez la noile rank-uri deci poti sa avea bunul simt sa pun mini bannerul de la amx la tine pe forum ?
SpaWn
Utilizator înregistrat

Mesaj de SpaWn »

ca sa fac reclama sau pt ce ?
EarthQuake-
Utilizator înregistrat

Mesaj de EarthQuake- »

1. rank-urile de pe amx nu mai sunt deloc asemanatoare cu cele de pe freakz
2. minibannerul nu il pui pt a face reclama si pentru a avea bunul simt sa pui sursa de unde ai lu-at acele embleme
3. te rog macar scoate acele embleme pentru ca yo am muncit la acea embleme pentru a o face emblema officiala a forumului amx
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

SpaWn, sa zicem ca faci niste cellpic-uri frumoase, cu lumini, imagini, etc si vine unu si ti-le fura . Ce faci ? Nu te superi ? Asa e si aici i-ai furat iconitele si nici macar nu ii pui un link, un banner .
Ultima oară modificat 05-Iun-2007, 18:33:16 de către octaviansan, modificat 1 dată în total.
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

Nesimţirea nu are limite !

Ar trebui să priveşti aceste critici ca fiind de natură constructivă şi să te înţelegi până la urmă cu EarthQuake.
Dragoshel
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dragoshel »

SpaWn scrie:da eu pun bennar la toate forumurile de pe lx.ro .. ca sa le aduk useri sau ce .. iaca leam pus ca am vrut ... si ce daca am spus cuvantul "bani" ... astai viata noastra baniiiii .. asa ca pot vorbi cum vreau .. si de luat alea .. ok e o chestie minora toata lumea ia face ce vrea .. amx de ex o furat rankurile de pe freakz .. tema tot .. asa ca ok bft !!!
Lasa pe altii vorbim de tine acum. Crezi ca acel site se bazeaza pe 10-20 useri adusi de tine?
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

tema de pe amx nu e furata

sa ti foarte bine minte asta, e facuta publica de catre cel ce a realizato
SpaWn
Utilizator înregistrat

Mesaj de SpaWn »

bv tie .. hai pa ok eu am vurt sami scriu forum .. !!! -- !!!
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

SpaWn scrie:bv tie .. hai pa ok eu am vurt sami scriu forum .. !!! -- !!!

mesajele gen "hai pa ok" etc...... le zici cand ramai fara replici ?

Ti-ai scris forumul, insa autorul unor icoane iti cere socoteala de ce le-ai luat fara acordul lui si tu ? chiar nu te intereseaza deloc ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”