ChatBox pe phpbb.Ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eu zic sa lasi abureala si sa te concentrezi pe alte topicuri daca vrei.Kallas scrie:cu tine noaptea se plictiseste lumea ...nai ce vb , ca ne dai "warnuri"
Vorba lui Aliniuz, exista alte site-uri si comunitati daca te plictisesti noaptea. Comunitatea asta e una exclusiv de support in care nu este relevanta ultilitatea unui chatbox ca sa faceti voi off-topic.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tot ce a zis Aliniuz e corect. S-a discutat in cadrul echipei phpBB.ro si s-a ajuns la concluzia ca pentru utilizatori e mai bine ca mesajele sa fie scise in forum si nu pe chat. Pe forum ele raman scrise si sunt disponibile la search, pe chat se pierd. Aliniuz are acces la discutiile interne, deci stie el ce stie... nu scrie degeaba.
Este o totala lipsa de respect sa insisti asuprea unui lucru pentru care deja staff-ul a luat o decizie. Respecta-le decizia si nu ii mai deranja cu privire la acest chatbox.Kallas scrie:da dar eu mam referit la vorbe asa ... , nu subiecte de posturi , ala ar fi numai sa vb lumea sa se mai "imprieteneasca" , si se poate pune 1 regula nai voie sa ceri ajutor pe chatbox ...
Nu are niciun rost un chatbox pe acest forum. Daca ai nevoie neaparata sa discuti cu cineva pe asa ceva iti recomand cu drag eu cateva canale de irc sau forumuri care au un astfel de chat.