PHP Warning: File upload error - unable to create a temporar
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
love ca sa accesezi phpMyAdmin trebuie sa te duci la adresa: http://www.your-domain.com/db (your-domain.com este numele domeniului tau).
Salvează baza de date, sterge tabelele vechi care incep cu prefixul phpbb_ (default);
Urca din nou pe server in directorul radacina al forumului directoarele contrib si install
După upload-ul directoarelor se poate face reinstalarea forumului urmând ca ulterior să se facă restaurarea bazei de date din fişierul salvat anterior ştergerii.
Salvează baza de date, sterge tabelele vechi care incep cu prefixul phpbb_ (default);
Urca din nou pe server in directorul radacina al forumului directoarele contrib si install
După upload-ul directoarelor se poate face reinstalarea forumului urmând ca ulterior să se facă restaurarea bazei de date din fişierul salvat anterior ştergerii.
- neuron
- Utilizator înregistrat
Imi pare rau. Nu prea am cu ce sa te ajut. Dar observ ceva ce e interesant : In Regulile forumului scrie ca trebuie sa indicam tema concret si nu de tipul "Intrati aici" sau "Daca nu sunteti lasi veniti aici" dar aceasta tema are tema "Am o mica problema" dar nu se stie concret ce problema ce tot se scrie in reguli. Fiti mai atenti. Am mai observat asa teme dar nu am vrut sa evedintiez.
-
- Utilizator înregistrat
www.nu-sunt-pe.net/dbBuGsY scrie:love ca sa accesezi phpMyAdmin trebuie sa te duci la adresa: http://www.your-domain.com/db (your-domain.com este numele domeniului tau).
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
love scrie: Eu l-am instalt in fisieru` mysql . Si de unde schimb localhost-ul ?![]()
Mersi !
Uite Aici un tutorial de instalare phpBB2 cu imagini publicat pe phpromania.net , autor fiind danielt

- BuGsY
- Fost coleg
love informatia asta am primit-o si eu de la Yahoo! Help - MySQL
Oricum am vazut ca baza de date o poti accesa asha ca urmeaza celelalte etape insa atentie la
localhost care trebuie sa fie mysql
In fisierul config.php (il gasesti in radacina forumului)
$dbhost = 'localhost';
va trebui sa pui
$dbhost = 'mysql';
Oricum am vazut ca baza de date o poti accesa asha ca urmeaza celelalte etape insa atentie la

In fisierul config.php (il gasesti in radacina forumului)
$dbhost = 'localhost';

$dbhost = 'mysql';
-
- Utilizator înregistrat
Si dupa asta va trebui sa imi mearga ? Si de fapt eu aveam alta problema cu upload-ul unui phpbb_db_backup.sql si tot nu m-ati lamurit de ce nu rescrie baza de date pe care o am acum cu cea din phpbb_db_backup.sql ??? Asta nu inteleg
Multumesc tuturor pt ajutorul acordat ! b.t.w. La multi ani toturor !
in config.php am gasit asta :
<?php
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
$dbms = 'mysql';
$dbhost = 'mysql';
$dbname = 'phpbb_7';
$dbuser = 'yscr_bbdJse';
$dbpasswd = '{parolă ştersă de moderator}';
$table_prefix = 'phpbb_';
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?>
Io zic ca l-o instalt cum trebe !
Multumesc tuturor pt ajutorul acordat ! b.t.w. La multi ani toturor !
in config.php am gasit asta :
<?php
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
$dbms = 'mysql';
$dbhost = 'mysql';
$dbname = 'phpbb_7';
$dbuser = 'yscr_bbdJse';
$dbpasswd = '{parolă ştersă de moderator}';
$table_prefix = 'phpbb_';
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?>