www.pcmedia.lx.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

In overall_header inlocuieste

Cod: Selectaţi tot

<td class="head" bgcolor="#EEF2F7" height="29" valign="MIDDLE"><span class="mainmenu">&nbsp;&nbsp;<a href="{U_GROUP_CP}" class="mainmenu">{L_USERGROUPS}</a>&nbsp; 
	  &middot; 
	  <!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
	  &nbsp;<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu">{L_REGISTER}</a></span>&nbsp;<span class="mainmenu">&middot;</span><span class="mainmenu">&nbsp; 
	  </span> 
	  <!-- END switch_user_logged_out -->
	  <span class="mainmenu">&nbsp;</span> <span class="mainmenu"><a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu">{L_PROFILE}</a>&nbsp;&nbsp;&middot;&nbsp; 
	  <a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>&nbsp;&nbsp;&middot; 
	  &nbsp; <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>&nbsp;</span> 
	  &nbsp; <font size="2">&nbsp; </font></td>
cu

<td class="head" bgcolor="#EEF2F7" height="29" valign="MIDDLE"><span class="mainmenu">&nbsp;&nbsp;<a href="{U_GROUP_CP}" class="mainmenu">{L_USERGROUPS}</a>&nbsp; 
	  &middot; 
	  <!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
	  &nbsp;<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu">{L_REGISTER}</a></span>&nbsp;<span class="mainmenu">&middot;</span><span class="mainmenu">&nbsp; 
	  </span> 
	  <!-- END switch_user_logged_out -->
	  <span class="mainmenu">&nbsp;</span> <span class="mainmenu"><a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu">{L_PROFILE}</a>&nbsp;&nbsp;&middot; 
	  <a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>&nbsp;&nbsp;&middot; 
	  &nbsp; <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>&nbsp;&nbsp;&middot;&nbsp;<a href="{U_FAQ}" class="mainmenu">{L_FAQ}</a> 
			&middot;&nbsp;<a href="{U_SEARCH}" class="mainmenu">{L_SEARCH}</a> 
			&middot; &nbsp;<a href="{U_MEMBERLIST}" class="mainmenu">{L_MEMBERLIST}</a></span> 
	  &nbsp; <font size="2">&nbsp; </font></td>
si sterge

<table align="RIGHT" border="0" width="200" cellspacing="1" cellpadding="0" bgcolor="345487">
	  <!--DWLayoutTable-->
	  <tr> 
		<td height="29" valign="MIDDLE" bgcolor="EEF2F7"><div align="center"><font size="2"><span class="mainmenu"><a href="{U_FAQ}" class="mainmenu">{L_FAQ}</a> 
			&middot;&nbsp;<a href="{U_SEARCH}" class="mainmenu">{L_SEARCH}</a> 
			&middot; <a href="{U_MEMBERLIST}" class="mainmenu">{L_MEMBERLIST}</a></span> 
			</font> </div></td>

</tr>
	</table>
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Ma puti ajuta si cu rss-ul? cu aia am rezolvat mersi!
Ultima oară modificat 21-Feb-2007, 19:43:28 de către smeagoll, modificat 1 dată în total.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Trebuie pus un link in header catre rss.php, ia exemplul celorlalte linkuri ca sa vezi cum sa faci sa pui si link catre RSS .
ihonut
Utilizator înregistrat

Re: www.pcmedia.lx.ro

Mesaj de ihonut »

smeagoll scrie:Un nou forum IT s`a deschis!!Problema ta poate fi rezolvata pe forumul PCmedia....Viziteaza`l poate chiar merita!!

------------------>>www.pcmedia.lx.ro<<-----------------------
Iti multumesc!
----------------------------------------------------------------------
In afara de logoul din heder nu mai ai nimic original.Incearca sa-l personalizezi si o ai succes. :wink:
Apropo,prima pagina conteaza foarte mult.
DUBLUFORUM.COM
www.dubluforum.com
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Am sa il mai personalizez...abia am dat drumu la forum!!!Intai sa adun ceva useri si apoi mai vedem!
Ultima oară modificat 22-Feb-2007, 20:15:46 de către smeagoll, modificat de 2 ori în total.
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Mai am o problema nu stiu daca am postat bine aici dar asta e...nu pot pune galery de imagine am pus imaginile in ftp la images/avatar/galley dar nu le ia nu`mi arata nici o imagine ce sa fac???Multumesc!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Nu ai postat bine, trebuia sa postezi in Cum pot sa....
In plus, editeaza-ti mesajul precedent daca e facut la o perioada mai mica de o zi, ca sa eviti dublu-posting-ul.

In schimb, ca sa-ti apara imaginile, trebuie sa pui toate imaginile intr-un director, si trebuie sa pui directorul in /images/avatars/gallery.
Pui CHMOD pe director la 777, si ar trebui sa apara.
etherfast.ro - Blog personal
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Mersi pentru sfat...scuze de postare
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

S`au adus cateva modificari forumului!!Si astept sugestii pentru moment si as vrea sa`mi pun raspuins rapid exact ca pe forumul phpbb adik ca si aici!!Multumesc!!
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat

Mesaj de Jupan[3l]u »

Mie unul nu prea imi place template-ul. Poti sa il imbunatatesti cu noi forumuri de discutii.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”