Un forum dedicat tutorialelor
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ok am inteles cum se instaleaza, mai am cateva nelamuriri:
Cum salvez fisierele ? Baza de date o salvez pe hdd (e un singur fisier) cu ala ce fac? Dati-mi si mie cateva MOD-uri uploadate pe www.filehost.ro. Sper sa ma descurc
Cum salvez fisierele ? Baza de date o salvez pe hdd (e un singur fisier) cu ala ce fac? Dati-mi si mie cateva MOD-uri uploadate pe www.filehost.ro. Sper sa ma descurc

- Etherfast
- Fost coleg
Cum adica cum salvezi fisierele? Ce fisiere?
Ti-am pus Forum Icon with ACP Control, de exemplu, la http://www.filehost.ro/199503/Forum_Icon_V1_1_0_zip .
Mai bine te joci cu toate astea pe un forum de test, daca esti incepator, ca sa nu-l strici pe ala bunu'.
Nu-i da user/pass lu' Plutonium
Ti-am pus Forum Icon with ACP Control, de exemplu, la http://www.filehost.ro/199503/Forum_Icon_V1_1_0_zip .
Mai bine te joci cu toate astea pe un forum de test, daca esti incepator, ca sa nu-l strici pe ala bunu'.
Nu-i da user/pass lu' Plutonium

etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Scrie in Readme-ul fisierului. De exemplu, asta iti permite sa adaugi o mica iconita reprezentativa in fata fiecarui categorii de pe index. De exemplu, vezi cum arata forumul asta, fara MOD-ul ala instalat, ca sa vezi cum arata unul CU, n-am exemple sa-ti dau ca smecherii astia si-au pus site-uri peste tot in extern 
www.etherfast.ro este al meu, dar hostingul e undeva in state deci probabil nu o sa il vezi nici pe asta

www.etherfast.ro este al meu, dar hostingul e undeva in state deci probabil nu o sa il vezi nici pe asta

- Etherfast
- Fost coleg
Pai nu e vorba de asta, in plus eu doar glumeam 
Daca o sa faca altcineva treaba pentru tine, nu o sa intelegi nimic.
In plus, merg la culcare acum ca e foarte tarziu.
Ce trebuie tu sa faci este sa o iei cu ceva simplu, sa citesti tutoriale, si sa te joci tu tot ce ai acolo pana incepi sa inveti. Asa am facut cu totii.
Noapte buna, si succes.

Daca o sa faca altcineva treaba pentru tine, nu o sa intelegi nimic.
In plus, merg la culcare acum ca e foarte tarziu.
Ce trebuie tu sa faci este sa o iei cu ceva simplu, sa citesti tutoriale, si sa te joci tu tot ce ai acolo pana incepi sa inveti. Asa am facut cu totii.
Noapte buna, si succes.
-
- Fost coleg
La fel sper ca maine sa citesti mesajul: sincer imi e greu sa invat (de ce ? NU le inteleg firar ele sa fie, oricat as invata tot uit sau gresesc, de 2 ani tot invat si tot nu reusesc) mai bine il las pe altul sa faca treaba il locul meu (macar asa stiu ca e treaba buna). Eu doar te rog nu te oblig daca vrei iti pot trimite un PM cu user&pass. In plus imi prind urechile in orice e legat de PHP, in dastea ce e mai usor ma descurc eu cum ar fi DC++ sau CS ... intelegi tu
. Deci repet nu te oblig doar te rog