Actualizare din v2.0.19 in v.2.0.21
-
- Utilizator înregistrat
Am folosit metoda Code Changes.. am urcat pe rand, prin ftp, intai
phpbb-2.0.19_to_2.0.20 (in directorul radacina)+ install
apoi
phpbb-2.0.20_to_2.0.21 (in directorul radacina)+ install
Nu sau actualizat fisierele forumului daca am facut asa? Daca mai trebuie sa fac ceva va rog sa-mi spuneti si sa-mi dati mai multe detalii..
phpbb-2.0.19_to_2.0.20 (in directorul radacina)+ install
apoi
phpbb-2.0.20_to_2.0.21 (in directorul radacina)+ install
Nu sau actualizat fisierele forumului daca am facut asa? Daca mai trebuie sa fac ceva va rog sa-mi spuneti si sa-mi dati mai multe detalii..
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu ai actualizat decat baza de date, trebuie sa faci si pentru fisiere schimbarile de cod. Uite un articol interesant: Reinstalare / Actualizare phpBB.
-
- Utilizator înregistrat

Trebuie sa restaurez baza de date si sa o iau de la inceput?
Daca folosesc metoda patch files mai trebuie sa fac pt fisiere schimbarile de cod?
Dupa parerea mea, schimbarile de cod sunt greu de facut.. mai ales fisierul phpbb-2.0.20_to_2.0.21 are un cod asa de aglomerat ca nu stiu ce sa iau .. si unde tre sa pun..

-
- Utilizator înregistrat
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
E foarte normala problema ta. Changed files iti modifici fisierele existente cu unele premodificate, si in momentul cand tu ai niste fisiere diferite de cele standard (in cazul tau login.php) nu mai functioneaza bine. De aceea Code Changes e cea mai buna solutie.
Metoda Patch files nu o poti folosi deoarece nu tu controlezi serverul pe care e hostat forumul.
Metoda Patch files nu o poti folosi deoarece nu tu controlezi serverul pe care e hostat forumul.
-
- Utilizator înregistrat