Shumi`s Forum (2)

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
razmad
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de razmad »

pai nu e asa de complicat si eu mi-am batut putin capu cu modificat index_body.tpl ca sa imi apara tabela de la at glance in dreapta .... dar am reusit si chiar am reusit sa introduc mai multe campuri in aceea tabela :P
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

Shumi scrie:Si eu as vrea sa pun tabela de la glance in partea dreapta a forumului, dar am incercat cum era scris aici si am dat totul peste cap
cauta pe aici pe forum, ca eu stiu ca s-a dat o structura de index_body.tpl modificata cu ce-ti trebuie tie.
razmad
Utilizator înregistrat

Mesaj de razmad »

problema in cazul templatului folosit de el e putin diferita decat daca vrei sa adaugi at glance pe subSilver. Templatul ales de el imparte fiecare categorie de forumuri, (adika lasa spatii intre ele) asemanator si iCGstation .... el trebuie sa uneasca acele categorii si dupa sa introduca tabela pentru at glance
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Prea complicat pentru mine :D Poate ma ocup de tabela aia nenorocita peste ceva timp. Deocamdata e bine si acolo ,,cocotata" sus. :)
Shumi.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”