xhost.ro

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

behemoth89ro scrie:Aaa...si la user admin>permisiuni, nivelele pt. useri sunt doar User si Administrator ... n-ar trebui sa fie si Moderator si Super Moderator ?
nu are a face. acolo trebuie sa apara Utilizator si Administrator (vezi aici). Valorile Moderator si Super Moderator apar (cred) doar in cazul instalarii unui MOD specific.

la tine cred ca e/a fost o problema cu upload-ul forumului. incearca sa "urci" din nou forumul pe server (mai putin config.php din radacina)
behemoth89ro
Utilizator înregistrat

Mesaj de behemoth89ro »

Daca voi uploada forumul din nou pe server (cu exceptia fisierului config.php), nu voi pierde nici o informatie (posturi, topicuri/templates/avatars/smiles&co.) ?
bogdan

Mesaj de bogdan »

Nu vei pierde nimic ...daca nu ai MOD-uri instalate ! Avatar-urile/smiles-urile sunt pastrate pe disc iar informatiile despre acestea in baza de date deci nu le afecteaza.
behemoth89ro
Utilizator înregistrat

Mesaj de behemoth89ro »

Aham ... multumesc mult pentru ajutor. :wink:
behemoth89ro
Utilizator înregistrat

Mesaj de behemoth89ro »

Am reinstalt forumul si aceiasi problema cu moderatorii ... nu este vreun MOD ceva ? nu trebuie un moderator panel ceva ? nici macar un grup nu pot face moderatori pe un forum ...deci nu-mi scrie chestia sub subforum Moderatori: x,y...can help me?
p.s.: la multi ani phpbb romania
bogdan

Mesaj de bogdan »

ciudat. trebuie sa vedem pas cu pas ce se intampla.

incearca sa instalezi un forum "curat" de test si sa setezi un user ca si moderator. daca functioneaza corect inseamna ca e o problema cu vechiul forum. daca nu functioneaza corect inseamna ca e o problema cu serverul web sau cu fisierele forumului (pe care sper ca le ai de la www.phpbb.com sau www.phpbb.ro)
behemoth89ro
Utilizator înregistrat

Mesaj de behemoth89ro »

Done, dar tot nimic ... sa fie devina serverul ? Forumul e gazduit de www.xhost.ro . N-am apucat sa mai vad si alte forumuri gazuite pe acelasi server, de asta nu-mi dau cu parerea. Arhiva de phpbb am luat-o si de aici si de pe .com si tot nu funcioneste faza cu moderatorii.
behemoth89ro
Utilizator înregistrat

Mesaj de behemoth89ro »

Am rezolvat problema mutand forumul pe un server de la lx.ro. Serverele de la hsot.ro dau o groaza de erori am observat, si nu le funtioneaza unele MODuri. Acum v-as ruga sa-mi spuneti cum as putea sa redirectionez forumul de la adresa veche la cea noua.
bogdan

Mesaj de bogdan »

exemplul de mai jos iti schimba si URL-ul paginii...

Cod: Selectaţi tot

<HTML>
<TITLE>www.phpbb.ro</TITLE>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
redirTime = "4000";
redirURL = "http://www.phpbb.ro";
function redirTimer() { self.setTimeout("top.location.href = redirURL;",redirTime); }
</SCRIPT>

<BODY BGCOLOR="#FFFFFF" onLoad="redirTimer()">
      <p>Veti fi redirectionat in aproximativ 4 secunde.
</BODY>

</HTML>
Tudy002200
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Tudy002200 »

In legatura cu problema cu moderatorul. Tu ai zis ca ai dat de la Permissions la care forumuri sa fie moderator, dar ... ca sa-ti arate rangul "Moderator" trebuie de la User Admin -> Management sa-i selectezi la rank : Moderator. (implicit e pus pe "No special rank").
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”