[quote=Crashsky]Acum vreau sa instalez forumul pe ftp...L-am upload-at, dar in IE nu mi se deschide fereastra de instalare![/quote]
pey cum pe ftp? forumul se instaleaza pe un server cu baza de date mysql - sau baza pe alt server dar in fine pe un server - daca ai hosting local sau un provider nu conteaza mysql sa accepte - nu inteleg ce vrei sa zici cu instalatul pe ftp. ftp means file tranfer protocol deci cu ajutorul lui poti in cel mai uzual caz sa uploadezi fisierele de phpbb pe serverul unde doresti sa faci instalarea si apoi sa te apuci de install.
www.crashsky.tk
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Cum a zis si cineva mai sus.... stilul cam deranjeaza... e pur si simplu BIG.
O chestie care pe mine ma deranjeaza e k background-ul stilului e fix si continutul se misca deasupra lui ceea ce il face mai greoi.
Incearca sa modifici cumva stilul sau sa il schimbi (pentru k vad k nu ai modificari facute) pentru k pare aglomerat .. tot textul este gramada si nu este o delimitare exacta a continutului
O chestie care pe mine ma deranjeaza e k background-ul stilului e fix si continutul se misca deasupra lui ceea ce il face mai greoi.
Incearca sa modifici cumva stilul sau sa il schimbi (pentru k vad k nu ai modificari facute) pentru k pare aglomerat .. tot textul este gramada si nu este o delimitare exacta a continutului
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot adăuga un contor de monitorizare în partea inferioră a forumului?Crashsky scrie:Am o intrebare!...Cum pot pune la forum contorizator de trafic de la Trafic.ro.(Asa cum este aici)...Sa nu dati cu pietre in mine pentru aceasta intrebare!