asta stiu man cum sa fac ! dar nu vreau ca bannerul sa fie jos si nici sus !! vreau in mijloc si sa fie in stanga sau in dreapta !!seelview scrie:Pai ai cateva variante:
1. Daca vrei k bannerul sa apara pe fiecare pagina incarcata poti sa pui codul in overall_footer.tpl (pt jos) sau overall_header.tpl (pt sus)
2. Daca vrei doar pe pagina de inceput poti edita index_body.tpl
Si codul ar suna cam asa:Tot ce e mai sus desigur modificat dupa nevoi si dupa preferinte.Cod: Selectaţi tot
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline"> <tr> <td> Continut banner </td> </tr> </table>
Complete Banner MOD
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Complete Banner Hack poate te ajuta.
si ce ar trebui sa fac cu chestia pe care am dow. de pe site ?dorin scrie:Complete Banner Hack poate te ajuta.

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Greseala in modificarea 'Complete Banner'
Nush ce am facut da cand am adaugat un banner pt. phpBB2, la 'comment' din greseala dand paste si sumbit bagase-m un cod html sau javascript.
Acum cand ma duc sa vad bannerele in ACP la "banners", nu-mi arata butonu de submit, nici numele banneru care-l bagasem.
Ce e de facut?
Acum cand ma duc sa vad bannerele in ACP la "banners", nu-mi arata butonu de submit, nici numele banneru care-l bagasem.
Ce e de facut?
- Fabbritzio
- Utilizator înregistrat
Am urmat instructiunile pas cu pas, si mi-a busit forumul. Vedeam un banner pe un fundal negru, si in rest nu se distingea nimic. Am recopiat la loc fisierele page_header.php si overall_header.tpl pe care le aveam backup, pentru a putea revenii la forma initiala. Folosesc domeniu de la xhost, php 5.dorin scrie:Complete Banner Hack poate te ajuta.
Solutzii?
- Fabbritzio
- Utilizator înregistrat