Copyright
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- DANITE
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Copyright
va rog sa imi spuneti (am vazut ca sunteti la curent chiar si cu legile romanesti cu privire la licente si copyright) daca am facut vreo "nefacuta" modificand putin licentza si template-ul forumului meu: www.romanian-forum.com
multumesc!
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
multumesc!
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
- mefisto
- Utilizator înregistrat
Cod: Selectaţi tot
Home URL & Gaming Site URL
Powered by phpBB
[ PhpBB MOD 1.0.2 © 2004 MJR ]
Varianta in limba romana: Romanian phpBB online community
Este corect?
Mentionez k acele URL-uri sunt link-uri catre 2 site-uri:
1. Site-ul Forumului;
2. Site-ul Hostului.
Va multumesc.
-
@mefisto
Este cat se poate de corect. Apar ambele note de copyright phpbb.com si phpbb.ro. De asemenea, orice nota aditionala apare pe alta linie, nimic nu sugereaza coautoriatul.
Licenţiere şi copyright
phpBB include copyright în codul php actual. Aceasta protejează drepturile grupului phpBB, autorii originali ai softului. Sub GPL, NU poţi înlătura acest lucru sub nici o formă şi nici nu poţi adăuga propriul copyright în felul în care acest lucru ar sugestiona co-autoriatul. Dacă adaugi la sursă sau o modifici poţi adăuga un copyright separat pentru modificări :
@DANITE
Vezi ca pe forumul www.romanian-forum.com nu prea se respecta regulile de copyright enuntate mai sus.
Este cat se poate de corect. Apar ambele note de copyright phpbb.com si phpbb.ro. De asemenea, orice nota aditionala apare pe alta linie, nimic nu sugereaza coautoriatul.
Licenţiere şi copyright
phpBB include copyright în codul php actual. Aceasta protejează drepturile grupului phpBB, autorii originali ai softului. Sub GPL, NU poţi înlătura acest lucru sub nici o formă şi nici nu poţi adăuga propriul copyright în felul în care acest lucru ar sugestiona co-autoriatul. Dacă adaugi la sursă sau o modifici poţi adăuga un copyright separat pentru modificări :
Cod: Selectaţi tot
Powered by phpBB 2.0.X © 2001, 2002 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
MODIFICAREA MEA © EU 2004
Vezi ca pe forumul www.romanian-forum.com nu prea se respecta regulile de copyright enuntate mai sus.
-
Continuarea discutiei din topicul viewtopic.php?t=2845
Ai traducerea romaneasca, dar lipseste nota de copyright din josul paginiiMaldini scrie:http://forums.cjb.net/super.html
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
Ultima oară modificat 05-Iun-2005, 13:25:43 de către flowers, modificat 1 dată în total.
- Maldini
- Utilizator înregistrat
Pai ce pot sa fac doar am schimbat stilul culoarea "WS ORANGE"flowers scrie:Ai traducerea romaneasca, dar lipseste nota de copyright din josul paginiiVarianta în limba română: Romanian phpBB online community
- Maldini
- Utilizator înregistrat
Eu vad ca este copyright ca admin poti vedea asa obisnuit nu , care-i motivul nu stiu.Maldini scrie:Pai ce pot sa fac doar am schimbat stilul culoarea "WS ORANGE"flowers scrie:Ai traducerea romaneasca, dar lipseste nota de copyright din josul paginiiVarianta în limba română: Romanian phpBB online community
-
Ziceam de nota de copyright din josul paginii din index, nu de cea din Panoul Administratorului. Pe langa ce ai tu
mai trebuia sa ai o liniePowered by phpBB © 2001 phpBB Group
-- Template created by Wabisurf.net --
Detalii: Licenţiere şi copyrightVarianta în limba română: Romanian phpBB online community
- Maldini
- Utilizator înregistrat
Daca schimb culoarea stilului la subsilver atunci apare si linia si copyright-ul dar nu-mi place subsilver...flowers scrie:Ziceam de nota de copyright din josul paginii din index, nu de cea din Panoul Administratorului. Pe langa ce ai tumai trebuia sa ai o liniePowered by phpBB © 2001 phpBB Group
-- Template created by Wabisurf.net --Detalii: Licenţiere şi copyrightVarianta în limba română: Romanian phpBB online community
- Maldini
- Utilizator înregistrat
Ok, dar sa stii ca nu-i vina mea eu nu am facut nimic ilegal, absolut nimic despre fiser poti sa-mi explici unde sa-l pun ? la configurare generala ?seelview scrie:Dar de aia s-a inventat HTML-ul si apoi HTML-ul s-a folosit la crearea fisierului overall_footer.tpl unde adaugi ce a zis mai sus flowers sau faci sa arate la fel k cel din subsilver.
si cum fac paste pe fiserul tau si unde-l lipesc ?