De ce toate forumurile sunt despre tot si despre toate
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dar daca vrei ca orice vizitator care ajunge pe forumul tau sa aibe ce sa discute? Unii poate sunt pasionati de masini, altii de calculatoare ... altii poate de politica sau de sex! De ce sa nu creezi un mediu, in cazul nostru de fata un forum? Eu am in forum 218 categorii si subcategorii de discutie (pe numarate cine nu crede!) si in care oricine ar intra pe forumul meu are ce sa discute si ce e cel mai important, are cu cine! (pentru ca nu permit unui user sa fie inactiv mai mult de 30 de zile, si in felul asta am in forum doar membrii activi). Pana atunci, un forum cu si despre "toate" chiar poate avea succes ... deocamdata in mica masura si forumul meu: www.utilizatori.ro/forum
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
AI drepate, si forumul tau este unul cu potential. Dar topicul acesta este "de ce toate forumurile sunt despre tot si toate?" . Tu poate ai un forum pentru toti si are succes, dar gandeste-te ca mai toti care isi fac forum fac j-de mii de categorii si in fiecare categorie e un mesaj
. Astfel de forumuri nu au cum sa supravietuiasca dar macar webmasterul lor isi da seama si face pana la urma un forum axat pe o anumita tema, sau face un forum pentru toti dar trebuie sa si-l promoveze bine si sa aiba si ceva grafica superioara ( nu subSilver simplu), sau se lasa de treaba.

-
- Utilizator înregistrat
Hmmm ... crede-ma, am un forum mare, si modificat la greu, unele dintre modificari nici macar nu au fost expuse pentru membri (dau un ex.: sectiunea de download, etc.) si ma pricep sa fac si sa instalez alte teme foarte usor, dar nici macar nu am vrut sa aud de asta si hai sa iti spun un secret, majoritatea cunosc tema subSilver, li se pare o tema simpla, usor de folosit, familiara ... de ce sa schimb grafica cand eu vreau ca userul sa se simta bine, sa stie sa foloseasca forumul ...gmzionic scrie:... si sa aiba si ceva grafica superioara ( nu subSilver simplu), sau se lasa de treaba.
Deci cine imi spune ca subSilver e o tema naspa, sau daca vrei sa ai succes cu un forum baga o alta tema diferita ... se inseala amarnic!
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
Nu m-am referit la utilizatori.ro cu subSilver. m-am referit la site-urile alea care nu schimba nimic in header, body sau footer si lasa asa cu subsilver si doar scriu titlul siteului in Panoul Admin. Si mai sunt aia care nci logoul phpbb nul schimba/dar au pretentii sa scoata copyrightul. Al tau e misto, chiar daca pe dial-up se incarca mai greu (nam dialup da am incercat si se incarca mai greu) Ai folosit multe imagini.
Si subSilveru parca are alt look cu Topic & Categories Images.
-
- Utilizator înregistrat
Timp de incarcare mediu prima pagina - www.utilizatori.ro/forumgmzionic scrie:Al tau e misto, chiar daca pe dial-up se incarca mai greu (nam dialup da am incercat si se incarca mai greu) Ai folosit multe imagini.
* Dial-up: 78 secunde
* CaTV: 21 secunde
* Optic: 7 secunde
Este un timp cam mare pentru ca deocamdata il am hostat in State ... dar o sa il mut in Ro si eu sper sa se incarce de doua ori mai repede ...