Cum transfer un forum de pe HDD pe un host ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum transfer un forum de pe HDD pe un host ?
Acum tu vorbesti de bigdump iar anterior de phpmyadmin. Hotareste-te.
Oricum nu ai mentionat eroarea cu bigdump. Pentru phpmyadmin ti-am spus ce sa faci.
Oricum nu ai mentionat eroarea cu bigdump. Pentru phpmyadmin ti-am spus ce sa faci.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Se pare ca trebuia sa incep prin a instala un forum nou pe server ?
Eu doar am copiat fisierele vechiului forum pe server si am modificat config.php
Bun , am instalat un forum de la inceput si se deschide , acu sa vad cum introduc datele vechi
Dau copy-paste la tot inafara de config.php sa vad ce-o iesi
P.S. Am dat overwrite all , dar tot un nou forum imi apare iar daca dau import database uncompressed de 22 MB ( desi scrie ca max:128MiB ) zice ca : No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16.
Eu doar am copiat fisierele vechiului forum pe server si am modificat config.php
Bun , am instalat un forum de la inceput si se deschide , acu sa vad cum introduc datele vechi

Dau copy-paste la tot inafara de config.php sa vad ce-o iesi
P.S. Am dat overwrite all , dar tot un nou forum imi apare iar daca dau import database uncompressed de 22 MB ( desi scrie ca max:128MiB ) zice ca : No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16.
Bani online fara investitie si trafic web gratuit = AICI
- bogdan
Cum ai incercat restaurarea bazei de date?
-
- Utilizator înregistrat
Am dat Import la fisierul cu baza de date ( nume.sql ) si rezultatul : Import was succesfully received dar daca deschid forumul imi apare cel nou nu cel vechi
Oare care sint pasii ( ordinea ) care trebuie urmati la restaurarea unui forum pe un nou server ?
Am cele doua fisiere pe PC ( in speranta ca am facut bine back-upul pt ca iar nu mai am acces la serverul vechi ): --fisierele forumului vechi si baza de date
Oare care sint pasii ( ordinea ) care trebuie urmati la restaurarea unui forum pe un nou server ?
Am cele doua fisiere pe PC ( in speranta ca am facut bine back-upul pt ca iar nu mai am acces la serverul vechi ): --fisierele forumului vechi si baza de date
- bogdan
Probabil ai facut importul in alta baza de date.
Citeste: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=111
Citeste: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=111
-
- Utilizator înregistrat
L-am " citit " de nenumarate ori , si pe cel in limba romana cit si pe cel in engleza si sint mici diferente la casutele care trebuie bifate atuncicind faci exportul bazei de date ...
Problema mea e ca iar nu mai am acces la vechiul host ( am avut vreo 2 zile si am incercat toate metodele posibile si iposibile )
Acuma am 2 fisiere pe PC : baza de date si fisierele formului - bune , rele , cum or fi !
Sa zicem ca nu ar fi probleme cu fisierele - trebuie doar copiate pe noul server si modificat config.php
Dar din moment ce am Importat cu succes baza de date de la vechiul forum , nu ar trebui sa-mi arate ceva eroare atunci cind deschid http://www.domeniu/forum/index.php?
Mie imi apare fain frumos noul forum cu 1 user
Nu am decit o singura baza de date pe noul server .....
Ar fi cineva dispus sa ma ajute prin Team viewer ?
P.S. mi se pare ca la setarile din topicul knowledge/kb_show.php?id=111 pt config.php ar fi o greseala = $dbms = ' mysqli '
- nu ar trebui sa fie ' mysql ' sau ' mysql1 ' ?
Problema mea e ca iar nu mai am acces la vechiul host ( am avut vreo 2 zile si am incercat toate metodele posibile si iposibile )
Acuma am 2 fisiere pe PC : baza de date si fisierele formului - bune , rele , cum or fi !
Sa zicem ca nu ar fi probleme cu fisierele - trebuie doar copiate pe noul server si modificat config.php
Dar din moment ce am Importat cu succes baza de date de la vechiul forum , nu ar trebui sa-mi arate ceva eroare atunci cind deschid http://www.domeniu/forum/index.php?
Mie imi apare fain frumos noul forum cu 1 user
Nu am decit o singura baza de date pe noul server .....
Ar fi cineva dispus sa ma ajute prin Team viewer ?
P.S. mi se pare ca la setarile din topicul knowledge/kb_show.php?id=111 pt config.php ar fi o greseala = $dbms = ' mysqli '
- nu ar trebui sa fie ' mysql ' sau ' mysql1 ' ?
- bogdan
Nu te ajuta nimeni cu TeamViewer. Suportul se acorda exclusiv pe forum.
Inseamna ca tu ai facut backup la un forum gol. Deschide fisierul bazei de date cu un editor si vezi ce-i pe acolo.
Inseamna ca tu ai facut backup la un forum gol. Deschide fisierul bazei de date cu un editor si vezi ce-i pe acolo.
-
- Utilizator înregistrat
Ma las pagubas , o sa fac un forum nou ....bogdan scrie:Ai facut backup si la baza de date? Daca nu, atunci forumul e pierdut si poti eventual folosi doar fisierele acestuia (inclusiv cele ale stilului).
M-ar interesa cum pot folosi fisierele forumului vechi si stilul - cum adica , ce trebuie sa fac practic ?
- bogdan
Pur si simplu copiezi fisierele forumului.