Best ! www.lataifas.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- wp_racist
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
raspunsul la 2 il gasesti <a href="viewtopic.php?t=1999&highlight=limiteaz ... i">AICI</a>
- smileybos
- Utilizator înregistrat
are o problema forumul tau...chiar 2:
1.cand vreau sa ma loghez introduc datele---->enter---->ma trimite pe forumul meu din localhost sau imi scrie http://localhost/ eroare cand nu am apacheul activat pe calcul meu----dau back x2---->refresh---> si m-am autentificat....
2. nu se vede imaginea din mijloc a forumului tau (sus), cred ca ai gresit ceva in overall_header.tpl sau nu ai copiat tot folderul "images" din template pe server...
1.cand vreau sa ma loghez introduc datele---->enter---->ma trimite pe forumul meu din localhost sau imi scrie http://localhost/ eroare cand nu am apacheul activat pe calcul meu----dau back x2---->refresh---> si m-am autentificat....
2. nu se vede imaginea din mijloc a forumului tau (sus), cred ca ai gresit ceva in overall_header.tpl sau nu ai copiat tot folderul "images" din template pe server...
- xXx
- Utilizator înregistrat
NeW AnD BeSt ... www.lataifas.ro
Un nou forum pt. toti si toate ... sper sa va placa... si sorry pt. ca la fiecare forum am facut cate un topic .. Am avut numa ghinioane cu alelalte ... toate au disparut dupa 2 luni .. sa speram ca asta va tzine mult si bine ... (va rog eu stergetzi topic-urile cu vechile mele forumuri) ...
Have Fun ! ^_^
Have Fun ! ^_^