Scuzati ca ma bag, dar sa zicem ca eu vreau sa pun 2 tipuri de imagini, unul sa fie pentru forum activ si altul sa fie pentru forum "pasiv" !
Cum sa fac, sa-mi apara in ACP dupa Forum Image, inca o linie cu Forum image inactive ? Cred ca destul de greu, aveti cumva un tutorial ceva? orice ce poate sa ma indrume ar fi perfect!
Ma scuzati ca m-am bagat peste topicul altui utilizator, dar ma intereseaza aceasta cerere ! Va multumesc mult, Va doresc o zi buna in continuare !
Icoane la fiecare forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Icoane la fiecare forum
De ce trebuie sa setezi din ACP? Stilul dispune de 2 imagini:
- \styles\prosilver\imageset\forum_unread.gif
- \styles\prosilver\imageset\forum_read.gif
Sau cauti altceva?
- \styles\prosilver\imageset\forum_unread.gif
- \styles\prosilver\imageset\forum_read.gif
Sau cauti altceva?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
am si eu o problema . daca pun imagini pentru anumite forumuri. in spatele acestora imi arata si imaginea default.. adica cercul ala. ma rog. cum pot sa scot acea imagine. sa nu se mai vada in spate. doar la forumurile la care pun eu imagine?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.11
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Skyler scrie:nu trebuie modificat nimic. phpBB3 suporta asta in varianta standard. mergi in ACP -> Forums -> Manage Forums, iti selectezi forumurile la care vrei sa pui icoanele si apesi pe rotita verde(cea de edit), iar la Forum Icon specifici calea catre poza.
daca vrei sa scapi de icoanele default (alea rotunde o sa ramana si dupa ce adaugi icoanele tale), cauta urmatoarea bucata de cod in forumlist_body.html (pentru prosilver)si inlocuieste-o cuCod: Selectaţi tot
<dl class="icon" style="background-image: url({forumrow.FORUM_FOLDER_IMG_SRC}); background-repeat: no-repeat;">
Practic scoti din el class si style.Cod: Selectaţi tot
<dl>