Problema instalare pe lx.ro
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Salut in primul rand !! Am instalat si eu phpbb-ul pe lx.ro am urmat pasii din tutorialul flash de pe phpbb.com si cand sa dau start install mi-apare mesajul
An error has occurred during installation
An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists
Stiti cumva ce se poate face?
An error has occurred during installation
An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists
Stiti cumva ce se poate face?
:P
asa este.. sa iti zic sincer si io am patito dar faza e ca acum trebuie sa intri in ftp si sa downloadez config.php si consulta tutorialul de instalare si ai sa vezi ca iti da un cod pe care trebuie sa il inlocuiesti si apoi trebuie sa il instalez normal si asta e tot
uite forumul meu e pe www.zion.lx.ro si ai sa vezi cum a iesit

- wp_racist
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
si eu am forum si cateva portaluri instalate pe lx.ro si nu am avut nici o problema, asa este inainte erau o gramada de problemeseelview scrie:Cea mai mare problema pe care o au momentan este k nu iti mai permite sa copiezi fisierele .CFG necesare templaturilor pentru forum.

cunosc pe cineva de la lx.ro si mi-a spus ca nu prea mai sunt restrictii la fisiere in afara de mp3, avi etc.... de fapt extensii video si adudio

si eu am instalat phpbb pe lx.ro si merge perfect. Merg chiar si template-urile. Dar am o problema...nu pot face upload la baza de date. adica ii dau acolo la restaurare, si sta ce sta si apoi zice