Problema instalare pe lx.ro

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Blader
Utilizator înregistrat

Mesaj de Blader »

l-am instalat de 3 ori pana acum cred ce e ceva de la ei
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cea mai mare problema pe care o au momentan este k nu iti mai permite sa copiezi fisierele .CFG necesare templaturilor pentru forum.
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

intr-un timp nici fisiere txt nu puteam pune acolo... nu stiu daca acum se poate... oricum, ce e moca nu e si bun
Blader
Utilizator înregistrat

Mesaj de Blader »

mersi baieti dar mi-am pus forumu pe 3x.ro shi merge perfect
Kalipso

hmm

Mesaj de Kalipso »

Si io deabia am facut un forum ieri :) pe lx.ro da mere nsh dc va face figuri tot ce a trebuit sa fac dupa ce l-am instalat a fost sa salvez configu si sa il modific dupa un cod care il aveam la catalog de articole ... nsh dc nu va merg voua astea hmm...
double_g
Nou venit

Mesaj de double_g »

Salut in primul rand !! Am instalat si eu phpbb-ul pe lx.ro am urmat pasii din tutorialul flash de pe phpbb.com si cand sa dau start install mi-apare mesajul

An error has occurred during installation
An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists

Stiti cumva ce se poate face?
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

Kalipso

:P

Mesaj de Kalipso »

asa este.. sa iti zic sincer si io am patito dar faza e ca acum trebuie sa intri in ftp si sa downloadez config.php si consulta tutorialul de instalare si ai sa vezi ca iti da un cod pe care trebuie sa il inlocuiesti si apoi trebuie sa il instalez normal si asta e tot
:P uite forumul meu e pe www.zion.lx.ro si ai sa vezi cum a iesit :D
wp_racist
Utilizator înregistrat

Mesaj de wp_racist »

seelview scrie:Cea mai mare problema pe care o au momentan este k nu iti mai permite sa copiezi fisierele .CFG necesare templaturilor pentru forum.
si eu am forum si cateva portaluri instalate pe lx.ro si nu am avut nici o problema, asa este inainte erau o gramada de probleme :D
cunosc pe cineva de la lx.ro si mi-a spus ca nu prea mai sunt restrictii la fisiere in afara de mp3, avi etc.... de fapt extensii video si adudio :)
sparkle
Utilizator înregistrat

Mesaj de sparkle »

si eu am instalat phpbb pe lx.ro si merge perfect. Merg chiar si template-urile. Dar am o problema...nu pot face upload la baza de date. adica ii dau acolo la restaurare, si sta ce sta si apoi zice