Problema Administrator Control Panel

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema Administrator Control Panel

Mesaj de dorin »

In pagina principala din ACP imi apare la board version 3.0.6 dar in tabul System imi apare faptul ca versiunea phpBB nu este 3.0.6. ci 3.0.5
Daca esti sigur ca ai modificat si actualizat toate fisierele la 3.0.6, atunci poti urca pe server folderul /install/*.* al pachetului 3.0.6 changed files si ruleaza /install/database_update.php si ar trebui sa nu mai ai problema asta.
pkv
Utilizator înregistrat
Versiune: 3
Ext: Nu
Server: Windows

Mesaj de pkv »

dorin scrie:
In pagina principala din ACP imi apare la board version 3.0.6 dar in tabul System imi apare faptul ca versiunea phpBB nu este 3.0.6. ci 3.0.5
Daca esti sigur ca ai modificat si actualizat toate fisierele la 3.0.6, atunci poti urca pe server folderul /install/*.* al pachetului 3.0.6 changed files si ruleaza /install/database_update.php si ar trebui sa nu mai ai problema asta.
Multumesc am rezolvat aceasta problema :)
Acum cea cu permisiunile cum o rezolv :| doar administratorii FONDATORI pot avea acces in ACP, desi sunt setate permisiuni si pentru ceilalti :|
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

bogdan scrie:Conform regulamentului pentru intrebari diferite trebuie create subiecte diferite .
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”