Auto Image Resize ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Auto Image Resize ?
Nu imi apare MODul HighSlide Attachment Mod.
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
unde nu apare? in acp sau in acea lista?
de ce trebuie sa te interoghez pentru a te ajuta? de ce nu zici tu tot ce ar trebui intr-un mesaj? ne faci si noua "viata" mai usoara.
ps: vezi ca in acea lista nu trebuie sa se numeasca neaparat MODul HighSlide Attachment Mod. poate sa fie si ceva de genu {highslide}. tre sa fi atent la cautare
de ce trebuie sa te interoghez pentru a te ajuta? de ce nu zici tu tot ce ar trebui intr-un mesaj? ne faci si noua "viata" mai usoara.
ps: vezi ca in acea lista nu trebuie sa se numeasca neaparat MODul HighSlide Attachment Mod. poate sa fie si ceva de genu {highslide}. tre sa fi atent la cautare
geo
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Acest MOD nu poate fi administrat in ACP.x6IT32 scrie:Am instalat HighSlide Attachment Mod dar nu gasesc in ACP unde trebuie sa intru ca sa schimb setarile.
Ce setari vrei sa schimbi ?
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Experimentat
Sa activez MODu'.
- dorin
- Fost coleg
Esti sigur ca ai citit Highslide Attachment Mod 4.0.12\install.xml ?x6IT32 scrie:Sa activez MODu'.
Cod: Selectaţi tot
Save and upload changed files, refresh theme and template in ACP.
Thats it!
Vreau sa ma ajute cineva cu o prob.se poate?si cine se ofera?plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Fa'un topic nou in care ne spui care este problema ta,iar cineva sigur te va ajuta.DemonRo scrie:Vreau sa ma ajute cineva cu o prob.se poate?si cine se ofera?plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
spiridusu e plecat in vacanta !
salut.. am si eu un forum.. e primul meu forum.. www.bullterrier.z1.ro si am instalat HighSlide si tot nu merge.. am instalat exact cum trebuie .. ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ? dc nu merge?
daca doreste cineva sa ma ajute il rog sa imi lasa id lui sau daca nu ii las eu id meu "zappacit" raman dator
- dorin
- Fost coleg
Ce nu merge ?
Ajutorul se acorda aicizapPa scrie:daca doreste cineva sa ma ajute il rog sa imi lasa id lui sau daca nu ii las eu id meu "zappacit" raman dator