Spammeri!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mdah ... imi cer scuze pentru acea exprimare ...
Rectific ... sunt INUTILE acele setari de care spuneai tu acum cateva mesaje ...
Multumesc oricum pentru interesul acordat acestui mesaj Dorin!
Pentru cei care inca au probleme cu spamm-urile ... instalati acest mod
http://www.phpbbhacks.com/download/8475,
aici puteti schimba voi intrebarile si raspunsurile necesare pentru inregistrarea unui nou user, dupa bunul vostru plac ... si sigur nu vor mai exista problema cu boti de spamm
O seara linistita tuturor si multumiri pentru acel mod!
Rectific ... sunt INUTILE acele setari de care spuneai tu acum cateva mesaje ...
Multumesc oricum pentru interesul acordat acestui mesaj Dorin!
Pentru cei care inca au probleme cu spamm-urile ... instalati acest mod
http://www.phpbbhacks.com/download/8475,
aici puteti schimba voi intrebarile si raspunsurile necesare pentru inregistrarea unui nou user, dupa bunul vostru plac ... si sigur nu vor mai exista problema cu boti de spamm
O seara linistita tuturor si multumiri pentru acel mod!
- danpetreanu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Atunci cand am dubii asupra unui user ma folosesc de http://www.stopforumspam.com/ e destul de bine gandit - ofera posibilitatea cautarii dupa nume, dupa IP sau adresa de e-mail. Ofera si niste baze de date bine structurate pe care insa n-am dibuit cum sa le implementez in forumul meu...
Re: Spammeri!
Eu vreau sa ridic urmatoarea problema apropos de spammeri.
Am creat la inregistrare un camp personalizat de felul urmator:

Daca ordinea la meniul derulant este exact asta, toti botii se vor inregistra si vor avea la profil "Sunt Robot".
Intrebarea mea este urmatoarea: Cum fac ca in mod automat cei care au la campul respectiv "Sunt Robot" sa fie automat or banati dupa IP, username, email, ori bagati automat intr-un grup la care sa limitez permisiunile de scriere si sa-l curatz periodic?
Am creat la inregistrare un camp personalizat de felul urmator:

Daca ordinea la meniul derulant este exact asta, toti botii se vor inregistra si vor avea la profil "Sunt Robot".
Intrebarea mea este urmatoarea: Cum fac ca in mod automat cei care au la campul respectiv "Sunt Robot" sa fie automat or banati dupa IP, username, email, ori bagati automat intr-un grup la care sa limitez permisiunile de scriere si sa-l curatz periodic?
Experienta. intr-o sapt > 200 boti, toti au ales varianta.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
O metoda cu eficienta 100% pentru o opri botii este instalarea Advanced Visual Anti Bot

- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
i-a de aici experienta. asculta si de dorin.Cyclops scrie:Experienta. intr-o sapt > 200 boti, toti au ales varianta.
3 ani de activitate sub 10 boti. eee?
geo