Problema mea este oarecum asemanatoare si am cautat fisierul overal_footer.html dar nu l-am gasit. Sau poate nu am cautat unde trebuie.
Eu am un site care are si un forum. Persoana care a construit site-ul si forumul, a pus pe forum un script de la statistici.ro , care nu mai exista in prezent si datorita acelui script forumul se incarca foarte greu. As vrea sa schimb scriptul de la statistici.ro cu cel de la google.com/analytics dar nu stiu ce trebuie sa fac.
Forumul este http://www.e-astrologie.ro/forum1/index.php .
Am incercat sa inlocuiesc scriptul de la statistici cu cel de la google in fisierul index.php , dar dupa modificare in locul forumului se deschide prima pagina a site-ului.
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cum pot sa pun sigla de la trafic.ro pe forum?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mihaela1
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Cum pot sa pun sigla de la trafic.ro pe forum?
Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Primul pas este sa faci o actualizare a forumului la versiunea phpBB 3.0.6, tu inca folosesti 2.0.x.

- mihaela1
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Din pacate nu am cunostintele necesare sa fac aceasta asctualizare acum, fara indrumarea unui cunoscator.
In primul rand trebuie sa inlocuiesc scriptul de la statistici.ro pentru a se putea naviga usor pe forum.
In primul rand trebuie sa inlocuiesc scriptul de la statistici.ro pentru a se putea naviga usor pe forum.
Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca numai acest aspect te intereseaza, te anunt cu regret ca ajutorul pentru phpBB 2.0.x nu se mai acordamihaela1 scrie:Din pacate nu am cunostintele necesare sa fac aceasta asctualizare acum, fara indrumarea unui cunoscator.

Daca vrei sa faci trecerea la phpBB 3.0.x, citeste:
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_categorie.php?id=1
http://www.phpbb.ro/viewforum.php?f=45