[color=red]link sters[/color]

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
El
Utilizator înregistrat

Mesaj de El »

1) E adevarat ... m-am cam inspirat din tema celor de la grafiks ;)
2) Fanky ... se vede ca nu te pricepi deloc la CS :) ... uite-te tu pe un forum de CS sa vezi ca toate categoriile sunt aceleasi ;) si daca te uiti mai atent pe GenerationCS o sa observi ca sunt mai multe obtiuni ca pe celelalte forumuri de CS ... ;)

Ms pentru parere ;)
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

La primul index imi place doar cum apare "GenerationCs.com" ca titlu, backround-ul nu prea se potriveste cu banner-ul.Site-ul este cam plictisitor, gasim peste tot asa ceva.Forum-ul, imi place tema in rest nu are nimic original. Bafta in continuare
Kv7
Nou venit

Mesaj de Kv7 »

"This is our generation..." va defineste perfect.. sunteti o generatie de ratati copiatori..nu sunteti in stare sa va faceti propria tema si furati la alti
sa va fuut neamul in gat ce ati facut voi nu este inspiratie este copieze pe fata duceciva dracu de ratati nu stiu ce cautati pe net
iar pentru admini de pe phpbb daca imi stergeti postul nu rezolvati nimic, ceea ce trebuie sa faceti este sa stergeti tot topicul pentru ca prin topicuri ca astea promovati idiotenia, copiearea si prostia

PS: toti admini de pe Generationcs.. sa mio suga
Ultima oară modificat 29-Iul-2008, 21:29:52 de către Kv7, modificat 1 dată în total.
[cRs]Crusher
Nou venit

Mesaj de [cRs]Crusher »

Pai, ar fi fost nepoliticos din partea mea sa nu-mi fac alta clona si sa nu-mi bag ***-n mortii lui El.

Deci, ratatule, mancamiai *** de copil de 7 ani pe care trebuie sa-l dresez, nu asa se face un forum. Nu 'te inspiri', adica copiezi tot.

Daca vrei sa-ti faci un forum, foloseste idei proprii.

Nu doar pentru ca suferi tu de autoritate ca te bate ma-ta cu *** lu tato, iti faci forum si esti mare jmecher.

Daca vrei sa te bagi in domeniu asta, fa-o asa cum trebuie, documenteaza-te intai, nu mai copia, ca sa nu te bag eu in mortii mamilor mati de copil avortat. Da ?

Bun.

Acum scoate tema, pana cand nu aflu de la rotld numele tau, si o sun pe ma-ta, si sa vezi ce te fute iar in cur. }{
FaNkY
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de FaNkY »

El scrie:1) E adevarat ... m-am cam inspirat din tema celor de la grafiks ;)
2) Fanky ... se vede ca nu te pricepi deloc la CS :) ... uite-te tu pe un forum de CS sa vezi ca toate categoriile sunt aceleasi ;) si daca te uiti mai atent pe GenerationCS o sa observi ca sunt mai multe obtiuni ca pe celelalte forumuri de CS ... ;)

Ms pentru parere ;)
1.Nu te-ai inspirat , ai copiato TOTAL
2.Sunt aceleasi , ai mai pus un cuvant in descriere
razwans
Nou venit

Mesaj de razwans »

Scuza-ma ca itsi spun..da imi bag p*** in MM si IN fam Mati..de copil sau om infect..facut cu dosu P***..si facut din L**a..
Tu gandesti ce ai facut X(....esti un noob si un ratat fara soarta...care nu stie ce face....si nu pot sa ma abtin si tin a iti spune sa iti iau MM in p**a si ma P** pe mata aia care e scoasa din tomberoane X(...
SCOATEE IN MM TEMA SI BANEAZATE SINGUR..PIS**** pe FAta Ta de RIPPER INFRCT...USNANEAM CHIlotII pe CRUCEA LU MATA...

MI-a parut bine de cunostinta ..fmmmmmmmmmm si fgmmmmm si mmmmmm din inima !!
Salut !!
El
Utilizator înregistrat

Mesaj de El »

razwans scrie:Scuza-ma ca itsi spun..da imi bag p*** in MM si IN fam Mati..de copil sau om infect..facut cu dosu P***..si facut din L**a..
Tu gandesti ce ai facut X(....esti un noob si un ratat fara soarta...care nu stie ce face....si nu pot sa ma abtin si tin a iti spune sa iti iau MM in p**a si ma P** pe mata aia care e scoasa din tomberoane X(...
SCOATEE IN MM TEMA SI BANEAZATE SINGUR..PIS**** pe FAta Ta de RIPPER INFRCT...USNANEAM CHIlotII pe CRUCEA LU MATA...

Salut !!
Consumate :)) ... putin imi pasa de ce spune un robot ;)
Kv7
Nou venit

Mesaj de Kv7 »

suck it
FaNkY
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de FaNkY »

El scrie:
razwans scrie:Scuza-ma ca itsi spun..da imi bag p*** in MM si IN fam Mati..de copil sau om infect..facut cu dosu P***..si facut din L**a..

Salut !!

Consumate :)) ... putin imi pasa de ce spune un robot ;)
meriti ban pe orice forum , sti numai sa copiezi
El
Utilizator înregistrat

Mesaj de El »

ms :D alte pareri ? 8)
Închis

Înapoi la “Forumuri”