www.Play-TV.ro - Televiziune Gratis Prin Internet
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
@Ralf, HBO-ul nu il transmit eu, asemenea si celelalte posturi, eu doar indexez adresele streamurilor, deci ce fac eu este perfect legal, daca nu era legal nu imi acceptau cei de la Google Adsense site-ul. deci...
Nu stiu destul de multe, m-am documentat cat de cat si pot sa spun ca este ilegala treaba. Din cate stiu, HBO interzice aceste difuzari. Chiar daca tu nu esti implicat direct, ajuti la raspandirea seriviciilor lor ilegal. Gandeste-te ca daca-ar fi fost asa, n-ar mai fi platit lumea ... o mare parte din ea. Pentru siguranta ta, trimite un e-mail la hbo.ro si vezi ce spun oamenii. Serviciul Google Asense nu are treaba cu politica altor companii ca HBO. Succes!
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
OK, o sa le trimit un mail si o sa ii intreb, insa HBO e transmis de mult pe net (da, ilegal) si nimeni nu ia masuri macar impotriva celui ce face broadcast, sa nu mai zic de cei care preiau doar adresa streamului si o inglobeaza in site.
Povestea e veche. Si in warez am auzit ca se iau masuri insa nu-i vad sfarsitul. Totusi, as putea spune ca este un rau necesar. Fara piraterie nu cred ca s-ar fi dezvoltat atata industria software, a spus-o chiar patronul Microsoft cand a venit in Romania. Tu nu trebuie sa privesti imaginea asta de ansamblu si anume: pirateria "e un lucru rau" sau "America, good boys- URSS, bad boys"
). Noi aici incercam sa fixam niste pareri legate de siteul tau, iar tu sa-i promovezi imaginea cat mai bine. Asteptam e-mailul ala 
Respect.

Respect.
-
- Utilizator înregistrat
asa este Ralf, hackeri, warez si multe altele si sanctiunile raman doar vorbe in vant, rar mai fac cei de la politie o investigatie si aia de ochii lumii.
Cel putin la tara la politie au chiar softuri piratate, windows piratat si asta o stiu eu sigur de la mine de la tara
Cel putin la tara la politie au chiar softuri piratate, windows piratat si asta o stiu eu sigur de la mine de la tara