Ultimate-Gfx
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Da' de ce scrie acolo că "după o perioadă de Stand by"?
Întreruperea de ce a avut loc?
Că şi la http://sanctuar.freebb.ro/ constat că de ieri nu îi pot accesa nici măcar pagina de start.
O fi căzut serverul de la phpBB sau de ce nu se poate accesa nici măcar pagina principală a unui site găzduit pe server-ul lor?
În cazul "pauzei" de la Ultimate-GFX tot ceva problemă de acest gen a fost motivul?
Noi avem host de la genocid si mi se pare bun . A avut probleme mari inainte de a picat 2 saptamani dar acum mi`am dat seama ca a fost vina noastra . Noi am avut un template cu bani pe forum (luat de mn de pe warez-bb) si eu le-am spus useriilor sa-l schimbam si ei n`au vrut si l`am lasat in ftp . Cei de la hosting au vazut asta si ne-au suspendat contu acum am bagat backup si e ca nou .
Ce înseamnă ftp?invo4u scrie:ei n`au vrut si l`am lasat in ftp.
Că mi-a mai scris cineva că freeBB ăla n-ar avea nu-ştiu-ce la FTP...
CÄ‚ eu nu am cerut nici cu bani, nici chestii speciale, şi până ieri nu a fost nici o problemă... mă rog nu problemă serioasă...
Stai un pic... dar, din câte înţeleg ăia v-au suspendat contul din cauză că aţi cerut ceva pentru care ar fi trebuit să plătiţi dar nu aţi plătit.invo4u scrie:Cei de la hosting au vazut asta si ne-au suspendat contu acum am bagat backup si e ca nou .
Ceva de genul ăsta s-a întâmplat, nu?
Păi, dar la noi nu cred să fie vorba de asta, deoarece tot ce era acolo erau doar cele puse la dispoziţia în pachetul gratis... că doar pentru discuţii chiar că nu aveam nevoie de nu-ştiu-ce specialităţi şi fineţuri ITiste...
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Delta, fara suparare, am impresia ca iti bati joc ... si faci spam, aiurea. Te rog deschide un topic separat. FTP - ( File transfer protocol ). Este un program, prin intermediul caruia, poti uploada diverse fisiere, imagini, sau altele. Deasemenea, iti recomand sa consulti subiectul acesta 
Sa fie pentru ultima oara cand faci offtopic. Altfel, risti sa ne parasesti.

Sa fie pentru ultima oara cand faci offtopic. Altfel, risti sa ne parasesti.