Concurs
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pai uitati-va in arhiva ce concursuri au fost si asteptam propunerile voastre pt. ce categorii noi sa adaugam, ce categorii sa scoatem...bilo182 scrie:probabil va fi ceva accesibil celor care au ceva habar in limbaje de programare (php presupun)..nu trebuie sa fii priceput.. trebuie sa ai si imaginatiemai multe detalii poate ne da flowers ;;)
- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
pai.. presupun ca "cel mai popular forum" si "forumuri personalizate" nu are rost.. fiindca freakz.ro le ia sigur [shocker nu te supara
] sau doar daca nu participa .. desi ar fi o nedreptate.. colaborari iar ar fi ceva 'expirat' fiindca nu prea am mai vazut colaborari.. stiluri presupun ca ar fi una buna.. si un MOD ceva pentru un scop educational.. sau io stiu.. (desi nu prea vad ce .. fiindca sunt milioane de moduri aproape pentru orice te duce mintea.. )

-
- Fost coleg
Concurs phpBB
Salutare tuturor,
Am observat ca in urma cu vreo 4 ani s-a organizat un concurs pentru stiluri. Se va mai face vreun astfel de concurs? Nu neaparat de stiluri. Un concurs pe mai multe categorii: teme, moduri, forumuri, etc.
Ce spuneti?
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Am observat ca in urma cu vreo 4 ani s-a organizat un concurs pentru stiluri. Se va mai face vreun astfel de concurs? Nu neaparat de stiluri. Un concurs pe mai multe categorii: teme, moduri, forumuri, etc.
Ce spuneti?
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]