Mesaje - afisare ultima modificare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
mac
Utilizator înregistrat

Mesaje - afisare ultima modificare

Mesaj de mac »

Va salut!

In phpBB 3.0.2 am o mica problema cu afisarea ultimei modificari a mesajelor.

Daca adminul sau un moderator modifica un mesaj, daca NU este specificat motivul editari, atunci post_edit_count NU este incrementat. Drept consecinta, modificarea tocmai facuta nu este afisata in modul viewtopic.
Daca insa se specifica motivul editarii, atunci ultima modificare este afisata. Exemplu:

Cod: Selectaţi tot

Ultima oară modificat de admin pe Mar Sep 30, 2008 9:57 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: testare modificare
Ca si user normal, cand modific un mesaj nu am un camp pentru a introduce motivul editarii. In consecinta, ultima modificare nu este afisata.

Si aceasta cu toate ca in ACP am setat la Configurari mesaj - > Afiseaza timpul când s-a efectuat ultima modificare = Da.

Sa fie un bug in phpbb sau este o chestie ce tine de configurare?

Merci!
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Nu vad notele de copyright phpbb la tine pe forum.
mac
Utilizator înregistrat

Mesaj de mac »

Iata ca acum le poti vedea.

Si ma rog, nu era vorba de acel forum ( http://www.astronomy.ro/forum/ ), care este o versiune mai veche (2.0.13).

Problema descrisa o am cu un forum, versiunea 3.0.2, pe care il setez actualmente.

Asadar, are cineva vre-o idee ce poate sa fie cu afisarea ultimei modificari a mesajelor?

Merci!
mac
Utilizator înregistrat

Mesaj de mac »

Neprimind nici un raspuns in ultimele 3 zile, revin cu o intrebare. Mai are cineva problema aceasta?
mac
Utilizator înregistrat

Mesaj de mac »

Bun, am rasfoit prin codul PHPBB si am gasit pana la urma cum a fost implementata si gandita aceasta functionalitate. Counter-ul de editare al mesajului se incrementeaza daca:

1. se specifica motivul editarii
sau
2. utilizatorul isi modifica mesajul propriu, iar acesta NU este ultimul mesaj din topic

A doua varianta mi se pare cat de cat OK, insa prima mi se pare un pic exagerata. Daca nu specific un motiv al editarii, nimeni nu va constata ca am modificat mesajul respectiv.

In conditiile in care nu am adaptez aceasta implementare, cum fac totusi ca un utilizator fara drepturi speciale sa poata vedea campul "Motiv pentru modificarea acestui mesaj"?
Actualmente am reusit sa vad acel camp doar folosind acces admin sau moderator.

Exista vre-o setare pentru utilizatori sau pentru forumuri, care face acel camp vizibil?

Merci!
Spartakus
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Spartakus »

baga si copyright catre phpbb.ro ca folosesti si traducerea ;)
mac
Utilizator înregistrat

Mesaj de mac »

Mda, foarte pertinente interventiile pana acum...

Dupa cum am mai spus, problema discutata aici nu are de a face cu URL-ul din semnatura.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”