problema simple subforums va rog help

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
PyXXy
Utilizator înregistrat

Mesaj de PyXXy »

si cum pun?va rog sa imi raspundeti :(
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

In arhiva colour groups, in fisierul primar, ti se da un fisier, si anume: nivisec_install.php . Acesta, trebuie urcat / uploadat in root ( Pagina principala a FTP-ului).De regula zis si /. Apoi, dupa ce ai uploadat fisierul, intri din browser, http://site-ul-tau.ro/nivisec_install.php . Urmezi pasii de instalare oferiti de catre script, si gata.
PyXXy
Utilizator înregistrat

Mesaj de PyXXy »

deci spun din nou
uitati link pentru download http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=456013

va rog daca puteti sa imi spuneti unde am gresit ....Nu imi dai alte idex.php tot al meu dar zice-ti unde am gresit sau sa imi dati index.php modificat sa mearga(tot al meu)va rog frumos ca trebuie sa rezolv problema
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Ti-as da, dar, din pacate am mai multe mod-uri combinate pe fisier, asa ca sorry. Incearca sa reiei instalarea acelui fisier cu mai multa atentie, nu e chiar asa de greu, sa stii. :D Si efectueaza ceea ce ti-am scris mai sus.
PyXXy
Utilizator înregistrat

Mesaj de PyXXy »

posesion vreau sa iti spun ceva....

Cod: Selectaţi tot

va rog sa ma ajutati nu stiu unde am gresit...am instalat simple subforums si cand intru pe site imi da eroarea aceasta Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/www/free/uv.ro/bloodstrike.uv.ro/forum/index.php on line 432 va rog ajutati-ma deoarece am nevoie de forum in cateva ore Confused multumesc anticipat
decat asta ma intereseaza cealalta eroare nu ma intereseaza.....Shadow_One mi-a dat index lui si de asta mi-a dat aa 2 eroare
deci te rog sa ma ajuti....am instalat de 3 ori sa disper....
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Ok, lasa. Am sa modific eu fisierul pentru tine, si am sa pun aici pe forum un link de download catre el. Vad eu cand, ori astazi, ori maine. Promit! ;)
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Bai omule. Tu nu intelegi ca eu ti-am editat fisierul si tu nu ai bagat tabela in mysql. Ti-a dat eroarea aia pentru ca a trecut mai departe nevazand nici o eroare acolo si a intepenit la mysql. Ai auzit de phpmyadmin?
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Click aici ( index.php modificat de mine pt simple-subforums ) in cel mai rau caz, ti-am modificat si eu. Exact, si fa ce ti-am zis in pagina precedenta!
PyXXy
Utilizator înregistrat

Mesaj de PyXXy »

va multumesc la toti dar :( :( :( mai apare o eroare....cand intru in panoul administratorului in partea stanga scrie

Parse error: syntax error, unexpected '.', expecting ')' in /home/www/free/uv.ro/bloodstrike.uv.ro/forum/admin/admin_forums.php on line 403

ce trebuie sa fac:((
si te rog shadow explik k la n00bi
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Eu zic sa reinstalezi tot MOD-ul. Glumesc, desigur, maine am sa-mi fac niste timp pentru a te putea ajuta. In consecinta, maine am sa pun fisierul admin_forums.php, editat aici pe forum. De ce nu incerci sa iei xPower phpBB MODificat? Este inclus si MOD-ul simple-subforums, si inca cateva. Ar fi mai simplu pentru tine zic eu.

// Later edit: xPower Moded Forum!
Ultima oară modificat 16-Ian-2008, 23:47:06 de către Poseidon, modificat de 2 ori în total.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”