Culori text...
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Culori text...
Imi zice-ti va rog exact cum de unde pot sa schimb culorile la textele care le-am incercuit de aici
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
Nexus666 .. nu cred ca e nevoie ca omul sa invete css pentru aia .. sincer iti zic.
kobra4all, uite o metoda mai simpla :
Pentru campul de autentificare si parola, fa asa :
exemplu pentru campul de parola :
Deschizi in notepad (sau ce fol. tu pentru editare html) fisierul login_body.tpl, cauti input type="password" . Apoi vezi ca ai acolo tot codul asta :
..sau apropiat
Pentru a schimba culoarea la campul ala e destul sa adaugi :
style="background-color: #FF0000"
Asa iti va iesi :
..si asa campul ala va fi rosu
Cat despre link-urile alea, eu nu folosesc css, ci simplu intru in overall_footer.tpl si schimb font-ul si culoare lui de acolo.
Nu vei gasi exact scrisul de acolo (cred) dar cel putin v-a fi de genul :
{ADMIN_LINK}
Daca nu iti merge de aici, incearca din fisierul css al theme-ului pe care il folosesti. Gasesti acolo ce iti trebuie si inlocuiesti culoarea.
Numai Bine
kobra4all, uite o metoda mai simpla :
Pentru campul de autentificare si parola, fa asa :
exemplu pentru campul de parola :
Deschizi in notepad (sau ce fol. tu pentru editare html) fisierul login_body.tpl, cauti input type="password" . Apoi vezi ca ai acolo tot codul asta :
Cod: Selectaţi tot
<td>
<input type="password" class="post" name="password" size="25" maxlength="25" />
</td>
Pentru a schimba culoarea la campul ala e destul sa adaugi :
style="background-color: #FF0000"
Asa iti va iesi :
<td>
<input type="password" class="post" name="password" size="25" maxlength="25" style="background-color: #FF0000"/>
</td>
Cat despre link-urile alea, eu nu folosesc css, ci simplu intru in overall_footer.tpl si schimb font-ul si culoare lui de acolo.
Nu vei gasi exact scrisul de acolo (cred) dar cel putin v-a fi de genul :
{ADMIN_LINK}
Daca nu iti merge de aici, incearca din fisierul css al theme-ului pe care il folosesti. Gasesti acolo ce iti trebuie si inlocuiesti culoarea.
Numai Bine
Cum pot sa fac, ca in momentul in care cineva merge cu mouseul peste un forum acesta sa isi schimbe culoarea? Stiu ca e ceva de la onOver sau nush...ajutatzi-ma plz...
http://fifaucl.lx.ro/ Campionate de Fifa si de UCL. Caut parteneri !!
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
"onOver" nu este nimic. Ce stiai tu era "onMouseOver" care face parte din javascript.
Pt problema ta, trebuie sa deschizi fisierul .css corespunzator stilului tau, sa cauti linia: unde vei schimba atributia color cu culoarea pe care o vrei.
Pt problema ta, trebuie sa deschizi fisierul .css corespunzator stilului tau, sa cauti linia:
a.forumlink:hover