2 Limbi

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

2 Limbi

Mesaj de rizwan »

Salutare am cautat mai peste tot si nu am gasit ceea ce vreau eu. Folosesc un forum phpbb si as vrea sa stiu mai intai daca se poate adauga ' o a 2 a limba (engleza)' si apoi daca se poate instala. Vreau sa cam asa: sus sa arate 2 butoane cu steagul romaniei si cel al angliei si mai departe intelegeti voi. Sincer chiar n-am gasit nimic decat traduceri dar nu si cum le instalezi.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Copie pe langa lang_romanian, lang_english din arhiva completa phpBB 2.0.22 , instaleaza limbile prin ACP dupa care instaleaza acest MOD : http://www.phpbbhacks.com/download/235 .
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Mersi de reply dar nu e tocmai ce caut eu, am gasit si varianta asta pe google dar eu vreau ca atunci cand apasa pe butonul ala mic cu steagul sa se schimbe si categoriile in alta limba :)
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Pentru asa ceva iti trebuiesc modificari majore la forum, orice este posibil de facut, insa nu stiu daca isi are rostul.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Bine inteleg, deci o sa il las in romaneste, inca o intrebare dar devinde offtopic e putin stupida, la tine la avatar de fiecare data cand dau refresh vad alta poza de ce? si daca dau de vreo 5 ori refresh iar incepe aceeasi poza iar aceeasi
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”