at-an-glance
- Plutonium
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
at-an-glance
Vreau sa fac sa se vada orizontal www.atomicfun.org/forum
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
viewtopic.php?t=75
Nu e nevoie sa deschizi alt topic atata timp cat subiectul este discutat in alta parte. Asteapta sa-ti raspunda Sorel in topicul pe care ti l-am indicat mai sus.
Nu e nevoie sa deschizi alt topic atata timp cat subiectul este discutat in alta parte. Asteapta sa-ti raspunda Sorel in topicul pe care ti l-am indicat mai sus.
etherfast.ro - Blog personal
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Te pricepi la HTML ?
Daca da, citeste cu atentie.
In fisierul index_body.tpl trebuie sa creezi un nou <table> care sa aibe 3 coloane.
- pe coloana cea mai din dreapta sa zicem pui at-a-glance,
- pe cea din mijloc o setezi sa aibe o marime de 5 pixeli sa zicem,
- iar pe cea din stanga pui forumurile.
EDIT: daca intelegi ceva din ce am zis eu, si daca citesti si linkul lui Etherfast, mut topicul acolo.
Daca da, citeste cu atentie.
In fisierul index_body.tpl trebuie sa creezi un nou <table> care sa aibe 3 coloane.
- pe coloana cea mai din dreapta sa zicem pui at-a-glance,
- pe cea din mijloc o setezi sa aibe o marime de 5 pixeli sa zicem,
- iar pe cea din stanga pui forumurile.
EDIT: daca intelegi ceva din ce am zis eu, si daca citesti si linkul lui Etherfast, mut topicul acolo.
eu unul nu prea inteleg cum anume iti imaginezi ca ai vrea sa arate..
fara vreo urma de ironie, cred ca m-ai ajuta daca ai trasa niste linii in paint, care sa sugereze.. cam aici vreau titlul, aici autorul, aici ultimul raspuns, etc.. eventual, topicurile unul sub altul sau fiecare intr-o coloana noua, etc..
hope u don't mind
fara vreo urma de ironie, cred ca m-ai ajuta daca ai trasa niste linii in paint, care sa sugereze.. cam aici vreau titlul, aici autorul, aici ultimul raspuns, etc.. eventual, topicurile unul sub altul sau fiecare intr-o coloana noua, etc..
hope u don't mind