sintaxe tpl
sintaxe tpl
Un tutorial, un site unde sa pot sa vad sintaxele tpl, sau unde sunt ele declarate.
Spre exemplu by default {catrow.forumrow.LAST_POST} contine data si utilizatorul. Eu vreau sa adaug sau sa scot asta si nu gasesc declararea lui LAST_POST (sper ca e corect ce zic eu acum)
Spre exemplu by default {catrow.forumrow.LAST_POST} contine data si utilizatorul. Eu vreau sa adaug sau sa scot asta si nu gasesc declararea lui LAST_POST (sper ca e corect ce zic eu acum)
Am aruncat un ochi in cod si am vazut ca declararea se face in php. Interesanta ideea: se executa un query si apoi se formeaza un array, care array are numele catrow.forumrow (asta in index.php, respectiv index_body.tpl), iar pozitiile array-ului (LAST_POST, ...) sunt de fapt rezultatele qr.
Dar voi stiati deja asta asa ca am sa trec la intrebarea mea:
Unde pot gasi addouri, plug-in-uri (nici nu stiu cum sa le numesc), care sa indeplineasca cerintele pe care le-as vrea eu (spre exemplu un panou personal care va fi adaugat in overall_header.tpl, pentru a fi vizibil indiferent de pagina in care e utilizatorul) --> asta a fost un exemplu
Dar voi stiati deja asta asa ca am sa trec la intrebarea mea:
Unde pot gasi addouri, plug-in-uri (nici nu stiu cum sa le numesc), care sa indeplineasca cerintele pe care le-as vrea eu (spre exemplu un panou personal care va fi adaugat in overall_header.tpl, pentru a fi vizibil indiferent de pagina in care e utilizatorul) --> asta a fost un exemplu
acum daca tot mi-ai raspuns, imi dai si un exemplu de panou personal in genul celui de pe linux360.ro/forum (sper ca nu o considerati reclama)
Astept un raspuns. Multumesc
LE: Incercad sa instalez modul de la tine prin EasyMOD primesc eroarea:
Astept un raspuns. Multumesc
LE: Incercad sa instalez modul de la tine prin EasyMOD primesc eroarea:
Cod: Selectaţi tot
Could not perform improperly formed COPY command.
xd_confirm_delete.tpl to templates/subSilver/admin/
MOD script line #163 :: FAQ :: Report