RockTheWorld - Muzica si Dans!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
RockTheWorld - Muzica si Dans!
ORICINE asculta muzica. ORICINE are o preferinta in muzica. Aproape ORICINE are si un idol in muzica. RockTheWorld este un forum dedicat muzicii si dansului, unde ORICINE poate intra sa-si exprime parerea sau sa discute despre numeroasele aspecte ale muzicii de pe intreg mapamondul!
Pentru a accesa forumul, click aici
ANUNT: Forumul RockTheWorld este in cautare de noi recruti pe postul de MODERATOR! Lasati-va datele personale, iar echipa va va confirma noul statut pe forum! Mai multe detalii, aici
Echipa RockTheWorld
Pentru a accesa forumul, click aici
ANUNT: Forumul RockTheWorld este in cautare de noi recruti pe postul de MODERATOR! Lasati-va datele personale, iar echipa va va confirma noul statut pe forum! Mai multe detalii, aici
Echipa RockTheWorld
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Cel mai simplu este sa-ti explic clar ce sa faci.
Adauga in overall_footer.tpl sau
Adauga in overall_footer.tpl
Cod: Selectaţi tot
{TRANSLATION_INFO}
Cod: Selectaţi tot
Varianta în limba română: <a href="http://www.phpbb.ro">Romanian phpBB online community</a>
Problema este ca forumul l-am facut cu myforum.ro, si nu am acces la fisiere.
Am vrut sa fac forumul singur, dar numai probleme are, de fiecare data cand il reinstalez, rasare alta problema.
Din cate vad, mySQL de la LX.RO are probleme. Poate de aceea nu imi merge bine forumul.
Mai as avea o intrebare: Pot transfera toate topicurile de pe myforum.ro in alt forum, creat cu phpBB? Daca da, imi spuneti va rog si cum? (Scuzati-ma daca a mai fost dezbatuta aceasta problema)
NDY

Am vrut sa fac forumul singur, dar numai probleme are, de fiecare data cand il reinstalez, rasare alta problema.

Din cate vad, mySQL de la LX.RO are probleme. Poate de aceea nu imi merge bine forumul.
Mai as avea o intrebare: Pot transfera toate topicurile de pe myforum.ro in alt forum, creat cu phpBB? Daca da, imi spuneti va rog si cum? (Scuzati-ma daca a mai fost dezbatuta aceasta problema)
NDY
seelwiew daca vrei sate informezi si tu ce se mai intampla in umila noastra romania... intra pe www.myforum.ro si vei vedea ca nu poti modofica nimic..