redirectionare pt cei neautentificati
- mfk
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
redirectionare pt cei neautentificati
as avea si eu o intrebare, putin mai complicata :/
as dori un cod sau un mod care sa il pot integra in interiorul web site-ului meu. adica daca un user este logat pe forum sa poata viziona pagina download, daca nu e logat, atuncea sa il redirectioneze spre login page. stiu ca se poate, am vazut pe mai multe web site-uri dar nu am gasit nicaieri codul. se poate ca cineva sa ma ajute plz ? ms anticipat
as dori un cod sau un mod care sa il pot integra in interiorul web site-ului meu. adica daca un user este logat pe forum sa poata viziona pagina download, daca nu e logat, atuncea sa il redirectioneze spre login page. stiu ca se poate, am vazut pe mai multe web site-uri dar nu am gasit nicaieri codul. se poate ca cineva sa ma ajute plz ? ms anticipat
- roadiro
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Categoria Controlul permisiunilor
La categoria "Categoria Controlul permisiunilor" puteţi modifica nivelele de autorizare ale fiecărei categorii.
Acolo se pot face toate restrictiile, citeste un pic docul, exista si in limba romana.
Acolo se pot face toate restrictiile, citeste un pic docul, exista si in limba romana.
mfk te rog frumos daca rezolvi treaba asta poate imi dai si mie un pm sau un buzz pe YM ca si eu sunt interesat de vreo 2 ani de treaba asta ca si eu vreau sa fac acelasi lucru la mine pe site.Stiu ca l-am intrebat o data pe Vivi care a avut site-ul doizece.ro inainte sa-l vanda la netbrige si la el am vazut chestia asta prima data insa mi-a dat un raspuns arogant si am lasat-o balta.Te rog frumos daca reusesti poate ma ajuti si pe mine.Multumesc frumos !