Cum sa fac 2 forumuri dintr-un forum? Adultzi, Minori

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
xpix
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cum sa fac 2 forumuri dintr-un forum? Adultzi, Minori

Mesaj de xpix »

Salutare,

As vrea in primu rand sa salut toata lumea de pe acest forum :)

Iata si prima mea intrebare:

Se poate impartii un forum in doua ca si cum ai avea 2 forumuri separate?

Ideea e ca vreau sa am un forum pt adulti si unu pt copii fara a avea 2 forumuri instalate. Iar la parinti as vrea sa afisez si un mesaj cu "Am peste 18 ani: DA NU"

Care ar fi cele mai bune solutii?

Thx
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Nu inteleg prea bine ce vrei de fapt. Pai si daca intra minorii ce topice sa le arate ?

Dar daca e sa comentez ce am inteles eu... as zice as: Ce ai nevoie de 2 forumuri in 1 ? Poti folosi 2 forumuri, sau instala un sub-category si sa pui unul in altu (k la windows cu subfoldere).
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
xpix
Nou venit

Mesaj de xpix »

O sa incerc sa explic mai bine :)

Pe site vor fi 2 linkuri: Forum Parinti si Forum Copii.
Dar nu vreau sa am 2 forumuri separate. As vrea sa folosesc acelasi forum si sa-l imapart in 2. Cand dau click pe "forum copii" mi se vor arata doar topicurile(subiectele) pt copii iar cand dau click pe "forum parinti" as vrea sa se afiseze doar topicurile de parinti

Ma gandeam sa hakuiesc prima pagina si sa apelez forumul de parinti cu

pagina.php?pag=parinti, si forumul de copii cu pagina.php?pag=copii
si in functie de variabila sa afisez anumite categorii sau nu. Crezi ca e posibil.
Sau poate trag o sesiune ceva si in functie de valoarea ei afisez anumite chestii.

Deci vreau cumva cele 2 categorii sa fie ascunse una de alta ca si cum ai avea 2 forumuri separate.

Dc nu e clar sunt toata ziua pe net si voi incerca sa mai dau lamuriri.
Multumesc
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

Am inteles (cred) ce vrei sa faci, dar tot nu inteleg scopul, poti folosi linistit doua forumuri k oricum fiecare e cu topicele lui, dupa cum ai zis si tu, copii cu copii, parinti cu parinti.

Mai poti instalat un MOD pentru data nasterii si poti seta in cod ca de la o anumita varsta in sus sa arate numai forumul parinitlor si invers.
xpix
Nou venit

Mesaj de xpix »

Chestia e ca cam astea is cerintele. Nu sunt obligatorii dar am incercat sa vad dc are careva vreo idee cum se face. Nu vreau sa instalez 2 forumuri separate.

Site-ul e dedicat copiilor dar va mai aparea o sectiune a parintilor care va fi cumva un site de sine statator. Din site-ul copiilor vroiam sa afisez din forum sectiunea copiilor fara afisa sectiunea parintilor.

Apropo cum setez din phpB ca la intrarea intr-o categorie sa apara un mesaj de genu"Am peste 18 ani Da Nu"

O sa mai caut poate gasesc ceva
Multzam de raspunsuri
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

lol.... cand am zis 2 forumuri nu ma refeream la 2 phpbb-uri.. ma refeream la 2 categorii.. cum e aici pe forumul acesta..... "probleme de functionare" si "moduri" (exemple aleatorii).

Poti citi Aici cum sa faci cele doua categorii.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”