Grade care expira.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
thesharky
Nou venit
Versiune: 3.0
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Grade care expira.

Mesaj de thesharky »

Buna ziua. As avea si eu o intebare. Vreau sa imi fac un forum, si vreau sa acord utilizatorilor "grade" gen "vip,Administrtor etc". Ok, asta stiu sa fac. Ceea ce nu stiu este, cum pot sa fac ca aceste grade sa expire dupa o anumita perioada, adica sa zicem ca ii dau unui utilzator gradul de "vip" timp de o luna. Dupa o luna vreau ca acel grad sa expire automat, si sa se intoarca inapoi la gradul de "user" normal.

V-as fii foarte recunoascator daca mi-ati explica toti pasi cum se face, si daca este vreun cod de adaugat undeva va rog din suflet sa il postati aici. Va multumesc mult.
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Grade care expira.

Mesaj de Anișor »

Din cate stiu , nu se poate.Poti pune un nou camp de informatii in profilurile utilizatorilor pe care doar Administratorii sa il poate modifica , in care tu scrii perioada de timp.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”