Buna ziua/seara
Numele meu este ionut , folosesc versiunea 3.0.10 phpbb iar de cateva zile am intampinat o problema ciudata , nu imi mai apareau avatarele si nici in momentul de fata nu apar , uitanduma prin root prin fisiere am observat o chestie ciudata care se afla la inceputul fiecarui fisier php din forum , codul este in imagine .
Nu pot sa imi dau seama de la ce ar putea fi , iar avatarele cred ca din cauza acestui script nu functioneaza , tot ce vreau sa stiu este cum pot scapa de el si de la ce este.
Multumesc
http://i47.tinypic.com/25sade0.png
Fisiere codate
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Fisiere codate
Un link catre forum ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Exista mai multe erori pe forum, prima ar fi:
Verifica linia 2557 din
Apoi urmeaza:
Avatarele vad ca exista, cel putin pentru utilizatorul crazy, avatarul se vede. La fel si pentru C a t a l i n™.
.[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 2557: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewforum.php:2)
Verifica linia 2557 din
/includes/functions.php
!Apoi urmeaza:
Daca ai facut modificari in[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4677: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewforum.php:2)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4679: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewforum.php:2)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4680: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewforum.php:2)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4681: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/viewforum.php:2)
/includes/functions.php
, poti incerca sa repui fisierul original din pachetul de instalare phpbb.Avatarele vad ca exista, cel putin pentru utilizatorul crazy, avatarul se vede. La fel si pentru C a t a l i n™.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Experimentat
le-am rezolvat problema nu e asta problema cea mai grava e cea din poza
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Cred ca forumul tau e victima unui exploit. Trebuie sa te uiti prin log-urile de pe server sa vezi ce s-a intamplat. E posibil sa fie din cauza unui MOD neactualizat/vechi.