FIFACLUB - Campionate de FIFA ONLINE

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
fifacluborg
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

FIFACLUB - Campionate de FIFA ONLINE

Mesaj de fifacluborg »

Buna. Va prezint un campionat serios si profesionist. Intr-un inerval scurt de timp, ne putem "lauda" cu faptul ca am dobandit o activitate buna pe forumul nostru! (Din data de 25 Iunie 2010, cand l-am lansat :arrow: pana in prezent, avem urmatoarele statistici: Total posts 3944 | Total topics 302 | Total members 537).
In plus, am observat multe forumuri, dintre care unul in mod special mi-a atras atentia... care ne copiaza intr-un mod fara pic de rusine (nici macar nu-si afiseaza sursa de informatie daca tot o fac). Fapt ce ne face sa credem ca am ajuns cunoscuti si "tari" pe categoria noastra de activitate. 8)
:?: Daca doriti sa fiti si voi membrii, nimic mai simplu... accesati click!!! :D

P.S: Cautam comunitati partenere! (Click aici daca doriti sa aflati programul nostru de afiliere.) - NU CEREM BANI PARTENERILOR PENTRU ADS-uri.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”