Aceasta eroare iti apare cand nu se poate conecta la baza de date, asa cum au spus cei de mai sus, pe motivul ca aceasta nu exista sau ai introdus datele gresit.
Verifica cu atentie apoi introdu datele corect; iti recomand sa folosesti fisierele pentru limba Romana la instalare pentru a putea intelege mai bine ce trebuie sa faci.
vreau sa instalez si eu un forum phpbb
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: vreau sa instalez si eu un forum phpbb
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
e linux cand ma poti ajuta???te rog
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
De obicei un provider iti pune la dispozitie un sistem ce iti permite sa creezi usor o baza de date si un utilizator. Asa cum ti-am zis si mai sus, vezi pe site-ul lor cum poti face acest lucru sau spune-ne ce provider folosesti si o sa te indrumam
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
am reusit sa creez baza de baza dar uite se eroare imi da la final dupa ce am redenumit install Eroare generală
Could not get style data
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul: laur_laur95@yahoo.com