Un cont pe ip
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Un cont pe ip
Cum aş putea face ca fiecare user sa aibe doar un singur cont , există vreun MOD?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Un cont pe ip
De ce sa faci asta ? Sunt retele cu sute, poate mii de utilizatori din care iesirea la internet se face pe un singur IP.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
E o problema , sunt multi cu foarte multe cont-uri , unii chiar cu 50 si e greu tot sa stai sai cauti sa le dai ban etc.
Ps: Nu este pe forumul meu , e pentru alt forum care au aceasta problema si incerc sai ajut.
Ps: Nu este pe forumul meu , e pentru alt forum care au aceasta problema si incerc sai ajut.
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
Ii poti incurca mai mult... Poti sa le faci "pagube" de cateva sute(poate si mai mult) de utilizatori. Din acest motiv nu cred ca a creat nimeni un asemenea mod. Oricum daca gasesti te rugam sa ne anunti si pe noi

You have brain! Use it!