Problema instalare cu backup/baza de date a forumului .

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Problema instalare cu backup/baza de date a forumului .

Mesaj de Niculescu9 »

De curand , am schimbat hostul unui forum . Adresa : www.rostrike.com / www.rostrike.com/forum/ . Am luat backup-ul forumul care il aveam , am facut baza de date , user , etc. am pus baza cu import in phpmyadmin si la instalare , cand ...

am ajuns la Setări bază de date a aparut o problema : am introdus numele , host de la baza de date etc. si imi da o eroare :

Tabelele cu prefixul specificat există deja, vă rugăm sa alegeţi un alt prefix.

Prefixul este : phpbb_ si la baza imi arata :

Cod: Selectaţi tot

Table  	 Action  	Records1   	Type  	Collation  	Size  	Overhead
	phpbb_acl_groups 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	671 	MyISAM 	utf8_bin 	31.2 KiB 	-
	phpbb_acl_options 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	117 	MyISAM 	utf8_bin 	9.3 KiB 	-
	phpbb_acl_roles 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	22 	MyISAM 	utf8_bin 	5.3 KiB 	-
	phpbb_acl_roles_data 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	388 	MyISAM 	utf8_bin 	15.0 KiB 	-
	phpbb_acl_users 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	2 	MyISAM 	utf8_bin 	4.0 KiB 	-
	phpbb_attachments 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_banlist 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_bbcodes 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_bookmarks 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	1 	MyISAM 	utf8_bin 	2.0 KiB 	-
	phpbb_bots 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	50 	MyISAM 	utf8_bin 	5.3 KiB 	-
	phpbb_config 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	237 	MyISAM 	utf8_bin 	30.1 KiB 	-
	phpbb_confirm 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_disallow 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_drafts 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	4 	MyISAM 	utf8_bin 	5.9 KiB 	-
	phpbb_extensions 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	66 	MyISAM 	utf8_bin 	3.3 KiB 	-
	phpbb_extension_groups 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	9 	MyISAM 	utf8_bin 	2.2 KiB 	-
	phpbb_forums 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	82 	MyISAM 	utf8_bin 	19.6 KiB 	-
	phpbb_forums_access 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_forums_track 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	277 	MyISAM 	utf8_bin 	11.0 KiB 	-
	phpbb_forums_watch 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_groups 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	10 	MyISAM 	utf8_bin 	6.4 KiB 	-
	phpbb_icons 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	10 	MyISAM 	utf8_bin 	3.3 KiB 	-
	phpbb_lang 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	2 	MyISAM 	utf8_bin 	3.1 KiB 	-
	phpbb_log 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	1,810 	MyISAM 	utf8_bin 	280.6 KiB 	-
	phpbb_moderator_cache 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	1 	MyISAM 	utf8_bin 	3.0 KiB 	-
	phpbb_modules 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	189 	MyISAM 	utf8_bin 	26.6 KiB 	-
	phpbb_poll_options 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	4 	MyISAM 	utf8_bin 	3.1 KiB 	-
	phpbb_poll_votes 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	12 	MyISAM 	utf8_bin 	4.3 KiB 	-
	phpbb_posts 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	1,085 	MyISAM 	utf8_bin 	602.4 KiB 	-
	phpbb_privmsgs 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	26 	MyISAM 	utf8_bin 	11.7 KiB 	-
	phpbb_privmsgs_folder 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_privmsgs_rules 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_privmsgs_to 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	45 	MyISAM 	utf8_bin 	4.9 KiB 	-
	phpbb_profile_fields 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_profile_fields_data 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_profile_fields_lang 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_profile_lang 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_ranks 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	1 	MyISAM 	utf8_bin 	2.0 KiB 	-
	phpbb_reports 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_reports_reasons 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	4 	MyISAM 	utf8_bin 	2.4 KiB 	-
	phpbb_search_results 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_search_wordlist 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	7,059 	MyISAM 	utf8_bin 	447.9 KiB 	-
	phpbb_search_wordmatch 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	18,098 	MyISAM 	utf8_bin 	748.4 KiB 	-
	phpbb_sessions 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	65 	MyISAM 	utf8_bin 	20.4 KiB 	-
	phpbb_sessions_keys 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	177 	MyISAM 	utf8_bin 	25.3 KiB 	-
	phpbb_sitelist 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_smilies 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	151 	MyISAM 	utf8_bin 	12.4 KiB 	-
	phpbb_styles 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	2 	MyISAM 	utf8_bin 	9.1 KiB 	-
	phpbb_styles_imageset 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	2 	MyISAM 	utf8_bin 	6.1 KiB 	-
	phpbb_styles_imageset_data 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	182 	MyISAM 	utf8_bin 	16.6 KiB 	-
	phpbb_styles_template 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	2 	MyISAM 	utf8_bin 	6.1 KiB 	-
	phpbb_styles_template_data 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	105 	MyISAM 	utf8_bin 	429.3 KiB 	-
	phpbb_styles_theme 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	2 	MyISAM 	utf8_bin 	73.1 KiB 	-
	phpbb_topics 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	323 	MyISAM 	utf8_bin 	76.6 KiB 	-
	phpbb_topics_posted 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	748 	MyISAM 	utf8_bin 	18.8 KiB 	-
	phpbb_topics_track 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	481 	MyISAM 	utf8_bin 	21.6 KiB 	-
	phpbb_topics_watch 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	6 	MyISAM 	utf8_bin 	4.0 KiB 	-
	phpbb_users 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	125 	MyISAM 	utf8_bin 	57.0 KiB 	-
	phpbb_user_group 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	136 	MyISAM 	utf8_bin 	9.2 KiB 	-
	phpbb_warnings 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	4 	MyISAM 	utf8_bin 	2.1 KiB 	-
	phpbb_words 	Browse 	Structure 	Search 	Insert 	Empty 	Drop 	0 	MyISAM 	utf8_bin 	1.0 KiB 	-
	phpbb_zebra
prefixul fiind phpbb_ .

CE as putea face ?

Multumesc.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Am nevoie urgent de o rezolvare . Stie cineva ? Multumesc.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Intra in phpMyAdmin, stergi toate tabelele care au prefixul phpbb_ si apoi importi baza d date din nou.
Daca ai dai import nu trebuie sa mai instalezi forumul, doar sa pui fisierele care erau pe vechiul host si baza de date in phpMyAdmin.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Am facut cum ai zis , si uite :

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
.
Ce sa fac?
rizwan
Fost coleg
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

Fii atent.
Te duci in phpmyadmin, stergi tot ce este acolo.
Muti fisierele forumului de pe un host pe altul (FARA SA MAI INSTALEZI PHPBB). Pui exact aceleasi fisiere care erau pe primul host.

Apoi te duci iar in phpmyadmin (acum e gol,da?) si te duci la tabul cu SQL si dai paste acolo in fereastra aia la baza ta de date.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

rizwan scrie:Fii atent.
Te duci in phpmyadmin, stergi tot ce este acolo.
Muti fisierele forumului de pe un host pe altul (FARA SA MAI INSTALEZI PHPBB). Pui exact aceleasi fisiere care erau pe primul host.

Apoi te duci iar in phpmyadmin (acum e gol,da?) si te duci la tabul cu SQL si dai paste acolo in fereastra aia la baza ta de date.
Am dat copy + paste la ce era in baza de date si ...

Your SQL query has been executed successfully
Dar cand dau la forum :

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
apare aceeasi eroare .

Eu am pus config.php care era la forumul vechi , cu baza de date .... NU AM PUS DATELE NOi . Oare asta sa fie problema ?

Multumesc.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Nu ma mai ajuta nimeni ? Am nevoie urgenta . Multumesc.
flowers
AdministratorAdministrator
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Pai schimba in config.php cu datele noi de conectare.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Merge . Multumesc foarte mult . Puteti inchide.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”